Doğuma son 1 hafta kala çok üzülüp yıpransakta şükürler olsun ki doğum hikayem çok güzel
Son hafta Bebeğime gelişim geriliği teşhisi kondu Çayırbaşı Şişli Etfal’de ve bu bizim için bir yıkım oldu ve peşine hemen Türkiye hastanesine gittik oda aynı şeyi söyledi
Sonra Kanuni sultan Süleyman hastanesi başhekimi sağolsun bize yardımcı oldu ve hastanesinde perinatoloji profesörü ile görüştürdü
Meğer bebeğimin suyu kalmamış ve buyüzden ufak görünüyormuş
Neyse hemen beni doğum için yatışa yolladılar ve doğum serüvenim 0 açıklık sıfır sancı ile saat 5 de başlamış oldu
Suni sancı denediler fakat bebek strese girince veremediler ve. Benim hiç olmayan sancım bir anda Saat 8 de ufak ufak başladı bunun yanı sıra açıklığımda 6 cm ulaşmıştı bir anda nasıl oldu inanın hiç anlamadım ve saat 9 da sancılarım sıklaşmaya başlamıştı saat 10:15 de artık dayanamıyordum ve tuşe yaptıktan sonra bebek geliyor diye ebenin bağırması ile beni çatala çıkardılar 10:24 de dünyaya minik kuzum sağlıklı sıhhatli bir şekilde geldi gerçekten zor ama bir kadar da duygu dolu güzel anlar. Korkmayın benim bu kadar olumsuzluklara rağmen kolay geçen doğumum sizlere de cesaret olsun Allahım herkese sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin🫶