• Doğum
  • Şafak kaç anneler bizim son 3 gün

Pandalandin 38+1 bugün hafif kanamam oldu sabah . Öğlen Dr a gittim sancılarım var diye. 3 cm açılmam vardı. Doğum başladı dediler. Eve gönderdirler inş hayırlısı ile gelecek şuan kasılmalar var

D_Banutoklu
    İnşallah canım sağlıklı bir şekilde kuçağına alırsın büyük ihtimalle Cuma’ya gelmese suni sancıyla yada sezeryanla alırlar hayırlısı olsun inşallah 🙏

Sizin böyle az kalmış benim daha 216 günüm 🫣

hilalklkn
      Aynıyız canım ben 216 Şafak doktorum 25 ile 27 arası doğum dedi benimde sezeryan

Yasminhansu

Rumuz123456 3800 kilo olmuş normal doğum pozisyonunda ama seni zorlar bu doğum su gibi akıp gitmez öyle deyince karar senin dedi %50 ihtimal normal doğumu deneyip sonrasında bebek çatıda sıkışıp kalırsa travma olur dedi

Dnznsa 38+1de 3600 52 cmdi şu an 38+6yım normal doğum mu yaptınız bana dr kilosu fazla demedi hiç bi de biraz özel olucak ama bir şey sorucam normal doğum yaptıysanız ilişki hiç oldu mu hamileliğinizde 🙄 bizim hiç olmadı ilişki olanlarda daha kolay olur doğum diyorlar drumda her muayenede sık ilişki diyor ama yapamıyorum ben ☹️

Rumuz123456 haberdar edin bir avazda alın inşallah ben de haftaya fitille başlatacak inşallah sancı yapar.sonucu yazın🙏