Pandalandin 38+1 bugün hafif kanamam oldu sabah . Öğlen Dr a gittim sancılarım var diye. 3 cm açılmam vardı. Doğum başladı dediler. Eve gönderdirler inş hayırlısı ile gelecek şuan kasılmalar var
Şafak kaç anneler bizim son 3 gün
8 sezeryan
D_Banutoklu
İnşallah canım sağlıklı bir şekilde kuçağına alırsın büyük ihtimalle Cuma’ya gelmese suni sancıyla yada sezeryanla alırlar hayırlısı olsun inşallah 🙏
Pandalandin benim son 2 gün 🥰
Sizin böyle az kalmış benim daha 216 günüm 🫣
Rumuz123456 3800 kilo olmuş normal doğum pozisyonunda ama seni zorlar bu doğum su gibi akıp gitmez öyle deyince karar senin dedi %50 ihtimal normal doğumu deneyip sonrasında bebek çatıda sıkışıp kalırsa travma olur dedi
Yasminhansu benim de yatışım yapıldı alttan fitil verdiler bekliyoruz bana da şansın %50 dedi 😒
Pandalandin uslu bi çocuk olursa son 33 😂
Rumuz123456 benimde 1 şubata aldık tarihi ameliyat için hangi aşamaları göreceğiz ne olacak çok merak ediyorum
Pandalandin bizimde 4 😁 yarın kontrol var nolucak bakalım bizim de oğlan
Pandalandin son 5
Yasminhansu sezeryan daha iyi emin ol 💪
Dnznsa 38+1de 3600 52 cmdi şu an 38+6yım normal doğum mu yaptınız bana dr kilosu fazla demedi hiç bi de biraz özel olucak ama bir şey sorucam normal doğum yaptıysanız ilişki hiç oldu mu hamileliğinizde 🙄 bizim hiç olmadı ilişki olanlarda daha kolay olur doğum diyorlar drumda her muayenede sık ilişki diyor ama yapamıyorum ben ☹️
SeKa26 aynıyız
Rumuz123456 haberdar edin bir avazda alın inşallah ben de haftaya fitille başlatacak inşallah sancı yapar.sonucu yazın🙏
Pandalandin aynen benimde
Doktor pazartesi yatış verdi bakalım nolacak