Pandalandin Selam kızlar bizim son 3 günümüz ama ne sancı ne acilmamiz var 40.hafta oldu bakalım ne zaman gelicek bu kız
Senacnl Pandalandin son 71 gün uygulamaya göre tabi bakalım 🙏🏻 zaman hızlı geçsin istiyorum , Allah’ın izniyle hemen kavuşalım çocuklarımıza 🙏🏻❤️🧿🍼
Bhr075 Senacnl bizimde son 72 günümüz kaldı sanırım aynı zamana denk geliyor doğumumuz☺️ birde isminizin sonunda nl var hollandadanmisiniz
Yasminhansu Bizimde son 3 gündü dün doktorumuz sezaryeni uygun gördü oğluşun kilosu yüzünden çok korkuyorum ilk doğumum ameliyattan anesteziden kendimi çok normale alıştırmıştım içim bi tuhaf hissediyorum sizce normal mi böyle olması 😣
M3rv32 Yasminhansu bizim de son 6 şimdi muayene ye gidiyorum bende çok korkuyorum sezeryandan kendimi hep normal doğuma göre hazırladım benim bebeğim de biraz iriydi son gittiğimde gayet normal böyle korkmamız 🤦🏻♀️🥰
Yasminhansu Yasminhansu Rumuz123456 3800 kilo olmuş normal doğum pozisyonunda ama seni zorlar bu doğum su gibi akıp gitmez öyle deyince karar senin dedi %50 ihtimal normal doğumu deneyip sonrasında bebek çatıda sıkışıp kalırsa travma olur dedi
Yasminhansu Yasminhansu Rumuz123456 Rumuz123456 benimde 1 şubata aldık tarihi ameliyat için hangi aşamaları göreceğiz ne olacak çok merak ediyorum
Eren_umay2 Pandalandin Bitmiş resmen sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizim de son 32 gün sezaryan olacağı için 1 hafta daha az sanırım😌🥰
Pandalandin Eren_umay2 Az kaldı ama sanki hiç gelmeyecek gibi çok stresliyimm Allahım bı avazda hepimizi kurtarsın inşallah ❤️