Hanımlar merhaba 8 . Ayıma girmek üzereyim Allaha bin şükür , doğum yaklaştıkça doğuma da kendimi hazırlamaya başlıyorum videolar veya bilgiler beni korkutmuyor izliyorum okuyorum tek bir korkum var oda epidural iğnesi :( iğnenin girişi içine demir çubuk gibi bişi sokmaları vs bu bikaç dakikalık olay beni korkutuyor yoksa sancı vs gözümde büyümüyor , epidural ağrısız normal doğum yapan anneler yaşadıklarından bahsedebilir mi belki korkum geçer cesaretim olur 🙏🏻🙏🏻
Epidural normal doğum yapanlar burda mıı
Senacnl sezeryan oldum belimden vurulan ıgne hiç acımadı be hissetmedim tek oanki psıkolojıde ayağım ılerı atıldı refleks olarak bağırdım elektrik çarpıyor dıye 😂
Senacnl selam canım. Doktorunla görüştün mü? Mesela benim doktorum sancın başladıysa ve herşey yolunda gidiyorsa epidural yapıp doğumu zorlaştırmam 5 dklık doğum 2 saate uzayabiliyor demişti nrmal doğumda epidural yapmadıgını söylemişti. Aklında olsun..
Senacnl ilaç verip çekiyorlar ama bazılarının tutuyormuş sanırım uyuşması ara ara veriyorlarmış oyle duydum. Bende ilaç verip çıkartırlar.
Senacnl ilaç verıp cekıyorlar
Bende prenses doğum istiyorum ama pek tecrübesi olan yok galiba