Kızlar esenler medipolde tuğba hanım ayrılmış hangi hastaneye gittiğini bilen var mı bide başka bir doktor öneriniz
Esenler medipol tuğba hanım ayrılmış
Eda1405 merhaba,Tuğba hanımın hastasıyım. Bugün kontrole gittim hatta. Hastanesi henüz belli olmamış. Pazartesi tekrar kontrole gittiğimde soracağım size de bilgi geçerim. Tuğba hanım dışında başka doktor isterseniz de buradaki yorumlara dayanarak Esenler medipolde yine Zübeyde hanım var. Beğenilen bir doktormuş. Muayene ücreti ve doğum ücreti Tuğba hanım ile aynıdır.
Eda1405 şehruz ve Zübeyde hanım hanım var aynı fiyatta. Ben Zübeyde hanıma gidiyorum memnunum. Şehruz hanımla aram yok😂
Seymazhn bu şuan için geçerli olan fiyatlarmı
Eda1405 pazartesi kontrole gittim henüz hastanesi belli değildi. Fakat Medipol dışında bir hastane olacağını söyledi ve Anadolu yakasında olacağını belirtti. Ben de Tuğba hanımda devam edemiyorum ne yazık ki Avrupa yakasından Anadolu yakasına gidip gelmek zulüm trafik açısından o yüzden de Zübeyde hocaya geçtim. Zübeyde hocayla yüz yüze konuştum 40.haftam olduğu için yarın ona kontrole gideceğim. Zübeyde hoca da çok tatlı. Ben de ki ilk izlenimi iyi oldu. :)
Meryemiss yılbaşından hemen sonra fiyatları değişti doktorların. Ben de iki kere arayıp teyit ettim. Geçen hafta aramıştım hatta Zübeyde hoca şehruz ve Tuğba hoca normal doğum 5800 sezeryan 6950 muayene ücreti de 420 TL. Bi de benim son haftalarım olduğu için her hafta nst için ücret veriyorum o da 110 TL.
- Düzenlendi
Sizler kaçıncı haftadasınız acaba ? :) Benim bebişim gelmeye niyeti yok gibi hala sancım yok. Normal doğum demişti Tuğba hoca bana :)
Ygmrry
Elif hocaya gidiyorum ben çok tatlı bir doktor öneririm.