• Öneri
  • Göğüs yaralarına çözüm

Merhaba sevgili anneler, 2 gün önce doğum yaptım, kızıma göğüs ucumu kavratmaya çalışıyorum, dehşet acıyor ve yara olacak, biliyorum. Lasinoh krem kullanıyorum. Daha farklı yapılabilecek bir şey var mı? Bilen bilir çok kötü acıyor…

Rosense ayva jeli, göğüs kalkani, gümüş kapak, tahinin üstündeki yağ bol nemlendirme bildiklerim🐣

Rosense lansinoh tek başına geçirmiyor mutlaka gümüş kapak alın beni o kurtarmıştı e bebek in kendi markası uygun ona bakın

Rosense canim bende göğüs yarasından cok cektim emzirdikce dişimi sıkarak dayaniyordum kayinvalidem soğan sürmemi soyledi o cok iyi geldi

Rosense bi tanıdığı ayva çekirdeklerini ayırmış küçük bir kaba koy uş üzerine de su eklemiş ve gün beklerim ertesi güne krem kıvamına gelmiş iki hamileliğinde de kullanmış hiç bi problem yaşamamış çok iyi gelmiş. Birde kendi sütünü sıkıp göğüs etrafına sürmekte faydalıymış

Rosense Göğüs ucu kremi ayva çekirdeği suyu nemli bırakıyordum geçmiyordu vazelin sürüyordum emzirme öncesi yikiyordum geçmişti

Rosense

Rosense göğüs kalkanı kullan. Meme ucunun hava alması lazım yani sütyene vs temas etmemesi lazım. Kremi sür kapağı tak daha rahat edersin. Bir de tabi en önemli şey bebeğin güzel kavramsı lazım. Memeye adapte olana kadar emzik fln verme