Dilarakilic Kızlar annem beni dalinin şampuanı vs ile büyütmüş. Çok şükür bi sıkıntım yok 😄 şimdilerde içeriği temiz değil diye çok duyuyorum, bebişime alacak oluyorum ama tereddütteyim. Sizlerden alan var mı? Alıp memnun olmayan var mı?
MasaAll Dilarakilic tüm yeğenlerim dakinle yıkandı halada yıkanıyor bende ilk başta hep gittim dalim aldım bana da çok söylendi sadece yenidoğan için musteka aldım o bitince de daline geçecem
yorumcuanneniz Dilarakilic ilk çocuğuma alerji yaptı sebamed kullandım şimdi yine en minik kutulardan aldım ikinciye denemek için umarım buna yapmaz
Dilarakilic MasaAll evet canım ben de yenidoğan mustela aldım. Ama sonrasına belki gücüm yetmez çünkü her ay artıyor fiyatları.. uygun ve kaliteli bişe arıyor insan
Burcumm0144 yorumcuanneniz nasıl memnun kaldın mı. Bende yenı doğan sebamed şampuan aldım. Umarım ıyıdır
hulyaakgn34- Valla canım ben aşırı mustela takıntısı biriydim herşeyi mustela bezi prima vs ama 1 yıl mustela kulladım kızımın saçından konak eksik olmadı sonra daline geçtim ve konak falan kalmadı yani bazı şeyleri sadece marka diye kullanmamak lazım şans vermek gerekiyor uni baby de güzel diyorlar denemedim ama onu da denicem 😅
Sevvl Dilarakilic hereeyını dalin aldım ben canım çamaşırları bugün tıkadım astım Miss kokuyor Hangısı doğal ki? Hepsı aynı herseyı dalin aldım kişiden kişiye değişir alerjik durum yoksa
Dilarakilic Sevvl evet mesela deterjanı bile dalin, uni baby vs alayım diyorum hemen biri çıkıyor onun içeriği kötü alma. Bunu al şunu al.. denemeden nasıl bilicem 🤦🏻♀️ kalıcı bir şey olmasından korkuyorum, ilk çocuk olunca biraz da üstüne titreyesim geliyor ☺️
Rwerdst Dilarakilic şuan içeri temiz hiç bir şey yok canım. Ayrıca mustelayı geçen konuşuyorlardı. İçeriğinde bir kaç tane kimyasal varmış 🤷 mustela da içerik olarak temiz değil artık. Malasef ülkemizde tutulan ürün direk bozuluyo😐
Emomm Dilarakilic kokusu çok güzel 🫠🥹 bende içeriği temiz değil diye almadım. Ama kullandığım şampuan kokusuz. Alerjik falan olur koku rahatsız ederse diye kokusuz tercih etmiştim. Ama sakin kullanmak istiyorum bende. Arkadaşım kızını 1 yıldır dalinle yıkıyo. Çamaşırlarını da aynı şekilde. Aşırı güzel kokuyo 😅 ama içerik konusu kafamı karıştırıyor
Dilarakilic Emomm aslında denemek lazım işte bak örnekleri var hepimizin çevresinde ☺️ sadece yenidoğana iki kutu mustela aldım onlar bitince denicem sanırım
Defneninannesi- Dilarakilic bende ilk baslarda tereddut ettim musteela aldim ogluma cevremde cogu kisi dalin kullaniyordum baktim musteleya guc yetmiyor daline gectim suan 2. Hamileligim yine dalin kullancam bugune kadar kullandik bence hic bisey gorundugu kadar masum degil bunun hesabini yaparsak hayatimizda hic bisey olmaz
Emomm Dilarakilic bende düşünüyorum. Şampuan olarak olmasa bile en azından kıyafetler için. Çünkü kokusu hem güzel hem de kalıcı oluyor. Şimdi dümdüz kıyafetleri çocuğumun giydiriyorum hiç kokmuyor ben koku bağımlısıyım 😅
Dilarakilic Emomm ay ben de öyle 😁 güzel kokmuyorsa sanki yıkanmamış temizlenmemiş gibi hissediyorum 😁 elimdekiler bitsin ben de öyle yaparım büyük ihtimalle 😁
Emomm Burcumm0144 dümdüz bişey o şampuan ya kokusuz falan 😂 ama ben memnunum. Alerji falan yapmadı bizde. Zaten bebekleri yıkarken sürekli köpüklenmemek lazımmış. 2 güne bir yıkıyorum mesela ben kızımı. Her yıkamada köpük yapmıyoruz.