Merhaba arkadaşlar 32+3 haftalık hamileyim suyum azalmış ama şuanlık en azından 34.haftaya kadar idare edebileceğini ama inşallah suda artma olur 37.haftaları görürüz dedi doktorum ve suyun gelirse falan sürekli takip et dedi aynı veya benzer şeyleri yaşayan varsa yazabilir mi arkadaşlar ister istemez insan panik yapıyor her an ne olacağı belli değil gibi bekliyorum ne olur ne olmaz diye

Barlasvemother merhaba canım öncelikle merak etme düzelir Allah’ın izniyle havuc suyu tüket çok faydalıymış ve ihmal etme gerekirse 5 günde bi doktora görün bence suyunun azaldığını sen mi anladın bende de sulu akıntı oluyor da çok şüphelendim

Asliormanci canım ben anlamadım sancım olduğu için hastaneye gittim nst de sancılarım yüksek çıkıyor sonra doktor ultrason ile bakınca dedi suyu azalmış hiç suyun falan geldi mi dedi bende gelmediğini söyledim ama şöyle birşey yaşadım kusura bakmayın söylüyorum ama belki yaşarsınız bir gün öncesi hapşırırken idrar kaçırdım gibi oldu doktor da yüksek ihtimalle o suydu dedi

_almirasmom karın bölgesinde aniden gelen ağrı ve bebişin bir yerde toplanması ile zaten o an canınız acıyor bazen kısa bazen uzun sürebiliyor tabi

Barlasvemother iyi bari 2 günde bi takip iyi olmus zaten çok küçük de degil korkmayın bişey olmaz ciğer geliştirici de yapmıştır