annesininaski_ Kizlar bugün öğlen saat 1 gibi test yaptım hem erken gebelik hemde kaset test ikisinde de bir şey çıkmadı . Şimdi baktım erken gebelikte hala bir şey yok ama kaset testte 2. Bı çizgi çıkmış buna itibar etmelimiyim. Yoksa kuruma çizgisimi
Greenmomy annesininaski_ kuruma çizgisi olabilir bir kaç gün sonra tekrar deneyin inşallah vardır net şekilde görürsünüz💕
1Gunes annesininaski_ kuzum ilk 5 dk çıkarsa doğrudur ama bekledikçe 2.cizgi cıktı ise geçerli olmaz.
Simayla annesininaski_ etme canım bekledi mi oluyor onlarda çok başıma geldi bende öyle zannettim ama yokmuş
-Beyzanurr annesininaski_ çok beklediyse kaset testlerde akma ve kuruma olduğundan olmuş olabilir allah kalbine göre versin inşallah istersen bir daha tekrarla
beyazaycicegi 1Gunes benim ki ilk 5 dakikada yoktu, bıraktım öyle kenarda. 30dkk 1 saat içinde lavaboya gittiğimde silik çizgi vardı. Direkt akşam acile gittim gebe olduğumu öğrendim. Ama herkeste böyle olcak diye bir şey yok tabi ki.
minikmucizeemaak annesininaski_ Geç döllenme olabilir benimde bugün 10. Gün 15 inde olacaktım çok hafif çizgi var yarın yine deneyeceğim testte sıkıntı olabilir diye ona göre kan vereceğim
minikmucizeemaak beyazaycicegi bende buna inanıyorum ya bu zamana kadwr kimyasal gebelik harici yaptığım testler hep negatifti isterse 2 gün dursun yine hafif bile çizgi çıkmıyordu olmayıncq çıkmıyor hiç
1Gunes beyazaycicegi testin açıklama kısmında yazılanı belirttim ben. Dediginiz gibi herkeste aynı olmuyor mesela benim reglim örneğin bugün olması lazimdi olmadı ve ben gece 12 gibi yaptım ve hemen cıktı hani beklemiş testte 2.cizgiyi görürseniz yanlış yada bozuk ibaresi vardı ona istinaden söyledim bende
Meliketurnali annesininaski_ benim adetim 1 gün gecikmişti test yaptım başında 20 dk bekledim her hangi bir çizgi çıkmadı sonra testi bırakıp evden çıktım bir kaç saat sonra geldiğimde silik ikinci çizgiyi gördüm acile gittim kan testinde 3. Haftalık gebelik çıktı yani bebek küçükse çizgi daha geç çıkabiliyormuş doktor öyle söyledi