Kızlar 8+4 üm diş ağrılarım başladı çürük de yok ama sızlamaya başladı
Gebelikte diş ağrısı çekenler
Esraaaaacun
Her gebelikte benımde öyle. 3.dogumum olacak agzımda diş kalmadı.hele bi doğsun da dişçiye gidicem bidahada ordan cıkmıcam 🤣
Tuzlu su ile gargara yapın rahatlarsınız şu an benımde öyle damaklarım bile sızlıyor
Tiiffany ayyy bittim o zaman bende öyle yapacağım 😀😀
Esraaaaacun 16+2 günlüğüm dün dişçiye gittim film çekmediği için yapmadı malesef çürüğüm görünmüyor yeni başlangıç dedi güzel bakarsan doğuma kadar idare eder dedi
kbra19 bu dönemde ağrı kesici de kullanamıyoruz mecburen iyi bakıcaz artık 🙏🙏
Esraaaaacun dis agrisindan 4 gundur ölüyorum son 48 saattir 4 saat falan uyudum ağlamaktan helak oldum bugün diş aciline gittim enfeksiyon çok fazlaymış yarın randevum var çekmeleri için yalvaracağım artık kulağıma bile öyle bir vuruyor ki ağrısı dayanamıyorum artık🥲 30+2yiz
denizarenmom geçmiş olsun canım gerçekten diş ağrısı hiçbir ağrıya benzemiyor umarım yardımcı olurlar 🙏🙏😌
Esraaaaacun
Benimde öyleydi felaket bı ağrı gün geçtikçe daha da şiddetlendi ve döküldü dişimin içi dolguluk oldu 3 dişimi de yedi agridigi zmaan siyah zeytin bastırdım yada gargara yaptım geçiyordu şu son haftalarda ağrı yasamiyorum ama ağzımın içine ara ara dusuyo dişlerim kiriliyo o da bebek demir kalsuyum aldığı için anneden oluyo doğumdan sonra direkmen dişçiye gidicem perişan oldu doğru düzgün agriycak korkusuna hiç bişey yiyemiyorum