Sedavedoga papatyannaa Teşekkür ederim bu kadar Güzel isim olmasına rağmen kocamın babaannesinin ismini koymak istemesi şoku 😂😂 anlatamıyorum olmayacağını 😂
hlnnnn denizarenmom Alina, Nila , Adel, Lina ,Linda ,Alin, Deren, Duru, Lena ( Listem baya kabarık😂 )
Aysnrbtnn Eren_umay2 numeroloji analizi sayı bilimi. Her sayının her harfin bir karşılığı var ☺️ Bende eğitim aldım astrolojiden farklı birşey analiz içinde isim analizi çakralar ilişki analizi falan birsürü şey var uygun meslekler bereket sayısı yıllık öngörü gibi şeyler var tabi bebeklere yapılmıyor doğmamıs olanlara sadece isim analizi bakılıyor. Mina ismi tek basına liderci, alıngan, Zeki, cesaretli özgün gibi anlamlara geliyor
Eren_umay2 Aysnrbtnn yaa tek başına çok hoşmuş analizi aslında çok beğendim anlamını falan ikili ismin analizi biraz ürkütücü geldi 🤭🥰 çok teşekkür ederim yorumunuz cevabınız için 😌🥰
Simonetta Aysnrbtnn yaa ben de yaptırmak istiyorum ona göre karar vericem galiba ama doğum tarihi de olması lazım galiba onun için 🤷🏼♀️ polen, mekselina, inci, parla, pera, narsu, melinda isimleri arasında kaldım. Hergün değişiyo isim bizde 🙈
ises777 Aysnrbtnn biz de tek isim düşündük hep ama numerolojiyi duyduktan sonra kafamız karıştı mesela sizce alina gürses mi yoksa alin ipek gürses mi daha dengeli olur. İlgilendiğinizi görünce çok sevindim umarım yanıtlarsınız 😊
Ecemguncan denizarenmom Mihrimah koymak istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor büyük ihtimalle 2 isimli olucak 😂 Hüma Mihrimah olabilir 🤷🏻♀️
denizarenmom Sadiyes eliz ismini bende cok begeniyorum ama gorumcemin 2. ismi Elis esim cok benzer olur diyo☹️
Aysnrbtnn Eren_umay2 ikili olduğu zaman aslında daha iyi 😊 19luk indigolar kimseye zarar vermez başarılı olur egosuz tüm canlılara merhamet eden özü sözü bir olur ve el şifacılığı olabilir 🙏🏻
meva_asil_moms denizarenmom 24 haftalık oğluşum biz Asil koyucaz Allah nasip ederse , 3 yaşında da Meva adı kızımın