323832 denizarenmom ilk kızımın ismi Damla şuan ikinci kızıma hamileyim babamız Alya ismine takmış durumda bende hep yağmur olsun istedim olmadı iki isim koyacağız Yağmur Alya
Sumyaa Aysnrbtnn Zeynep Mihra, Zeynep şifa yada Mihrimah koymak istiyorum. Sizce hangisinin enerjisi daha iyi gelir bebeğime
Aysnrbtnn Sumyaa Zeynep mihra ve Zeynep şifa doğal bir barış insanı olur. Anaç titiz olur. Şefkate fazla ihtiyaç duyar basit şeylerden mutlu olur. Başkalarına karşı kibar ve düşünceli olur. Çalışkan ve erdemli olur. Mihrimah tek başına koyarsanız 19luk indigo olur Buda özel ruhtur. Kimseyi incitmez. El şifacılığı olabilir. Sabırlı metanet sahibi olur. Alçak gönüllü olur. 🙏🏻
Aysnrbtnn Eren_umay2 ikili olduğu zaman aslında daha iyi 😊 19luk indigolar kimseye zarar vermez başarılı olur egosuz tüm canlılara merhamet eden özü sözü bir olur ve el şifacılığı olabilir 🙏🏻
Eren_umay2 Aysnrbtnn bende beğeniyorum ama ikili ilerde kızıma haksızlık yapmış olursam diye ikilemdeyim 🥴🥰
denizarenmom Sadiyes eliz ismini bende cok begeniyorum ama gorumcemin 2. ismi Elis esim cok benzer olur diyo☹️
Simonetta Aysnrbtnn yaa ben de yaptırmak istiyorum ona göre karar vericem galiba ama doğum tarihi de olması lazım galiba onun için 🤷🏼♀️ polen, mekselina, inci, parla, pera, narsu, melinda isimleri arasında kaldım. Hergün değişiyo isim bizde 🙈
Gamzeli_bebek denizarenmom vala bizde kiz bekliyoruz derini soyledigimde derine daha derine diye laf ederler akran zorbaligini dusun dedi dusundum hakli :)
Sedavedoga papatyannaa Teşekkür ederim bu kadar Güzel isim olmasına rağmen kocamın babaannesinin ismini koymak istemesi şoku 😂😂 anlatamıyorum olmayacağını 😂
Meryemcansever denizarenmom 8 aylık kızım var ismi Ecrin umay şimdide oğlan bekliyoruz onada Göktuğ tuğra koyucaz inşallah❤🙏
Minik_annee denizarenmom derin Asel garip ama Asel derin daha bı uyumlu sanki 🤭benimde eşim tek isim istiyor ben ikinci belki bulurum diye bekliyorum