Kubraa033 Buseaelisa olur konuşacağım bu konuyu şehir hastanesinde istediğim bir doktor var ama sıra bulamıyorum yakın tarihte o şekilde direk doktora gidebiliyormuyuz
Buseaelisa Kubraa033 sevk kağıdı durumuzun önemini belirten bi kağıt olursa sekreterler yardımcı olur zamanınızda az kalmış zaten
Kubraa033 Buseaelisa aynen doktor her an doğum olabilir dedi cumartesi kontrolum var bu konuyu diyeceğim
Ays2242 Kubraa033 ben sürekli ona takipliyim ve randevu bulabiliyorum yani sürekli takip et hatta daha bugün dün falan hep açıktı. Gitmek istersen takip et canım, 😊
rabseney Ben ece hanımdan hiç memnun kalmadım gebelik başında gitmiştim şu an melike savaş’a gidiyorum çok memnunum tavsiye edebilirim
Bebekanne__ rabseney merhabalar melike hanım nasil önerirmisiniz Halime kılıç gidiyorum 7+4 haftalik hamileyim memnun değilim insan yerine koymuyor bile gıcık oldum.cok doktor arıyorum bulamıyorum
Fatossss-26 Bebekanne__ bende 15 haftalığım melike savaş takipliyim şahsen memnunum güzelce bebeği gösteriyor anlatıyor şikayetim var mı diye soruyor beslenme konusunda açıklama yapyor tavsiye ederim
sadeyuvamiz1 Ece Akça Salık berbat bir doktor üzülerek söylüyorum. Stresinizi almak yerine dalga geçer tarzı ve aşağılar gibi olan üslubu ile beni çok germisti. Ben önermiyorum. Sevgi hanım var orada ona gitmeyi düşünüyorum önerir misiniz?