Kubraa033 Eskişehir şehir hastanesine ece akça salık ona giden var mı arkadaşlar aranızd nasıl bir doktor
Ays2242 Kubraa033 bende sürekli görüyorum hep randevuları açık ama nasıl bir doktor bilmiyorum. Sezeryan için Hüseyin oğuz yuvança iki arkadaşım girmişti zorunlu sezeryan. Ve aşırı memnun kaldılar. 2si de hemen ayaklandı yani
Kubraa033 Buseaelisa ben şuan 34 haftalığım gittiğimde sezeryan için gün isteyeceğim anlayış gösterirmi acaba
Buseaelisa Kubraa033 şimdiye kadar gittiğiniz doktor yardımcı olur bence bu konuda takibinizi yapan ama yinede sorup görüş almaktan zarar gelmez
Kubraa033 Buseaelisa il dışından geleceğim Eskişehire doğum için ikiz gebeym doğumum sezeryan direk gün almak için iyi bir doktor bakıoymr
Hnfdmr26 Kubraa033 canım sezaryan istenebiliyor mu öyle şehir hastanelerinde ? Öncelik normal doğum için bakıyor da
Buseaelisa Kubraa033 ozaman ordaki takipli doktorunuz konsitasyon kağıdı yazsın öyle daha kolay görüşebilirsin bence yada istediğiniz doktorun sekreterne ricada bulunabilirsiniz
Kubraa033 Hnfdmr26 çoğul gebelik canm bebeğimin birisi ters makat geliş dedi doktorum normal olmaz kesinlkle dedi o yüzden sezeryan
Ays2242 Kubraa033 ben sürekli ona takipliyim ve randevu bulabiliyorum yani sürekli takip et hatta daha bugün dün falan hep açıktı. Gitmek istersen takip et canım, 😊
Buseaelisa Kubraa033 evet şimdi gittiğimiz doktorla konuşsun sevk ederler hem çoğul gebeliğiniz var hemde riskli durumunuz daha kolay olur işiniz bence yine de şimdiki doktorunuzla görüşün bir
Kubraa033 Buseaelisa olur konuşacağım bu konuyu şehir hastanesinde istediğim bir doktor var ama sıra bulamıyorum yakın tarihte o şekilde direk doktora gidebiliyormuyuz