36+4 haftalığız çok belim ve sırtım ağrıyor geçmiyor öğlenden beri önceden de olurdu ama sanki bu kadar şiddetli değildi ya da psikolojik mi bilmiyorum. Böyle sancı olur mu
36+4 hafta
Aysenurozs kızlar
Aysenurozs olur canım aynı bende 36 yım sırt bel bıde karnım agrıyor ve gecmıyor sancı
Buse-ozdmr valla oturdum ağlıyorum iyice kafayı yedim herhalde. Sancı girip çıkıyor herhalde bu benimki hiç geçmiyor belim sırtım ağrıyor sadece.
Aysenurozs benımde gecmıyor baya saatler sürüyor yalancı sancı dıyorlar onun için hep uzanmaya bak ayaga cok kalkma
Aysenurozs günümüz tam aynı 😍benimde bazen öyle çok belim ağrıyor ki bı zaman sonra geçiyor, eğer adet ağrısı gibi ağrım olursa kendimi dinliyorum geçmezse yakın bı hastanede nst çektirip doktoruma iletiyorum
Aysenurozs canım seninle aynı haftadayız bende aynılarını yaşıyorum sanki adet olucam da sökülecekmişim gibi ağrı vuruyor, pazartesi günü kontrolümde nstde düzenli sancı çıktı doktor alttan muayene etti bir parmak kadar açıklık varmış akşam tekrar çağırdı nstye bağlanmam İçin akşam gittim iki parmak olmuş odaya alıp bi serum bağladı sonra tekrar nst çekildi ve tekrardan açılmama bakıldı açılmamda ilerleme olmadığı İçin eve gönderdi çarşamba tekrar çağırdı yarın tekrardan gideceğim, bebeğin hareketlerini takip et eğer azalma varsa hemen hastaneye git kuzum
Aysenurozs canım seninle aynı haftadayız bende aynılarını yaşıyorum sanki adet olucam da sökülecekmişim gibi ağrı vuruyor, pazartesi günü kontrolümde nstde düzenli sancı çıktı doktor alttan muayene etti bir parmak kadar açıklık varmış akşam tekrar çağırdı nstye bağlanmam İçin akşam gittim iki parmak olmuş odaya alıp bi serum bağladı sonra tekrar nst çekildi ve tekrardan açılmama bakıldı açılmamda ilerleme olmadığı İçin eve gönderdi çarşamba tekrar çağırdı yarın tekrardan gideceğim, bebeğin hareketlerini takip et eğer azalma varsa hemen hastaneye git kuzum
- Düzenlendi
emsef benim adet ağrım felan yok canım sadece belim ağrıyor bayağı. Haftada bir kontrolüm var zaten en son cımartesi gitmiştim bir sorun yoktu cumartesi yine gideceğim. Daha öncede böyle oluyordu aslında ama bugün nedense bir takıldım bebeğin hareketleri iyi çok şükür onda bir sıkıntı yok
Bernoulli anladım canım teşekkür ederim
Buse-ozdmr Allah yardımcımız olsun biran önce sağlıkla doğuralım inşallah ya bu 36 ya girince çok zorladı beni
emsef vallahi dayanamadım yazdım doktoruma ağırlaşınca olur normal dedi bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz
emsef senin nst de sancıların kaç çıkmıştı canım
Aysenurozs valla sanırım 40a kadar filan çıkmıştı , bugün 3cm oldu açıklık akşam tekrar gidicem inşallah kendiliğinden açılma ilerlemiştir dua et bana canım 🙏🏻
emsef inşallah iyi sonuçlar alırsın canım burdan haber verirsin. Haftamız kötü değil çok korkma benim de dünden beri bel ve sırt ağrım var sürekli doktora yazdım normal dedi ama bilmiyorum cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek
emsef canım ne yaptın merak ettim
Aysenurozs doğurdum kuzu 😍
emsef hadi gözün aydın canım doğumun nasıl geçti bebiş nasıl sen nasılsın 🥰