- Haftamdayim kılcal varislerim 4. Ayda bir anda arttı sonrasında da kabarmaya başladılar simdi de agri sizi yanma batma oluyor görüntü zaten çok kötü gebelik sonrası köpük tedavisi yaptırmak istiyorum bu tedaviyi yaptıran var mi sonuçlardan memnun kaldınız mı?
Kilcal varisi olan gebeler( köpük tedavisi )
Annem yaptırdı ama bir değişiklik olmadığını söyledi.
Kısa süre de etkili bir sürü damar var biri bitse biri çıkıyor varisin bı çaresi yok maalesef
mylittlebabym devlette mi yaptırdı acaba hangi doktora gitsem köpük en iyi yöntem diyor
Kyy01 siz yaptırdınız mi bacağım mosmor oldu ama ya :(
Kyy01 varis çorabı giydiğim halde arttilar ne kadar süre etki ediyor peki doktorum gebelik sonrası köpük tedavisi yapalım dedi
Kyy01 eskisinden daha iyi oluyor mu yenileri çıkarsa devamlı giderim diye düşündüm çok memnun kalan insanlarla da görüştüm kişiden kişiye mi değişiyor anlamadim
Bı kaç dmaar değil işte bacakta bir sürü kılcal damar var emzirme dönemin bitince denersin inşallah faydası olur ☺️
Kyy01 Benimki çok yoğun öbek öbek morluklar oluştu yani bunlar geçecekse ona bile razıyım gebelik öncesi böyle değildi küçük bir kaç kılcal çıkarsa takmam kafama sizinki ne boyuttaydi
Benim cilt varisleri kilo almamaya çalışıyorum yararı oluyor ama tekrar ediyor illaki hatta ameliyat fln olsa yaptıracaktim ileri boyutta olmadığı için yapmıyorlar
eleanor68 evet devlette yaptırdı. Bu köpük tedavisi yeni çıkan populer olan bir şey bizde bu yüzden yaptırmıştık ama beklentiyi karşılamadı :/
mylittlebabym Anladim insallah bana faydası olur ya yaşın cilt tipinin kilonun bile etkisi oluyormus tedaviye çok geçmiş olsun sizede
eleanor68 evet tabiki. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.. Allah şifa versin.
mylittlebabym Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻
1Boncuk Bende gebelik öncesi yaptiracaktim dediğiniz gibi çok azdı doktorum gebelik kılcal varisleri çok tetikler bekleyelim gebelik sonrası yapalım dedi en azından daha uzun süre sonra çıkar dedi dediği gibide oldu gebelik aşırı tetikledi altta yatan kilcallarim çıktı . Peki sizin tedaviden sonra ne kadar temiz kaldı görsel olarak yani eski halinden iyi miydi ?
1Boncuk Varis çorabı bana hiç fayda etmedi 4. Aydan sonra hızla çoğaldı suan 8. Ayimdayim o çıkanlar ilerlemedi ama belirginlesti :(