1. Haftamdayim kılcal varislerim 4. Ayda bir anda arttı sonrasında da kabarmaya başladılar simdi de agri sizi yanma batma oluyor görüntü zaten çok kötü gebelik sonrası köpük tedavisi yaptırmak istiyorum bu tedaviyi yaptıran var mi sonuçlardan memnun kaldınız mı?

Kısa süre de etkili bir sürü damar var biri bitse biri çıkıyor varisin bı çaresi yok maalesef

eleanor68 yaptırdim iki defa uzun süre yararı olmuyor hamilelikte iyice yük biniyor bacaklara iyi basınçlı varis çorabı giymek lazım doktorunuza danışın

Kyy01 varis çorabı giydiğim halde arttilar ne kadar süre etki ediyor peki doktorum gebelik sonrası köpük tedavisi yapalım dedi

Kyy01 eskisinden daha iyi oluyor mu yenileri çıkarsa devamlı giderim diye düşündüm çok memnun kalan insanlarla da görüştüm kişiden kişiye mi değişiyor anlamadim

Bı kaç dmaar değil işte bacakta bir sürü kılcal damar var emzirme dönemin bitince denersin inşallah faydası olur ☺️

Kyy01 Benimki çok yoğun öbek öbek morluklar oluştu yani bunlar geçecekse ona bile razıyım gebelik öncesi böyle değildi küçük bir kaç kılcal çıkarsa takmam kafama sizinki ne boyuttaydi

Benim cilt varisleri kilo almamaya çalışıyorum yararı oluyor ama tekrar ediyor illaki hatta ameliyat fln olsa yaptıracaktim ileri boyutta olmadığı için yapmıyorlar

eleanor68 evet devlette yaptırdı. Bu köpük tedavisi yeni çıkan populer olan bir şey bizde bu yüzden yaptırmıştık ama beklentiyi karşılamadı :/

eleanor68 bende gebelikten önce vardı ve azdı rahatsız oluyordum yaptırdım. Tabi ben sanıyorum bir daha çıkmaz. Maalesef bir süre sonra daha fazla çıktı. Gebeliğim boyunca varis çorabı kullanıyorum. En azından tedbir amaçlı… yani sözün kısası yaptırabilirsiniz ama bitiremezsiniz.

1Boncuk Bende gebelik öncesi yaptiracaktim dediğiniz gibi çok azdı doktorum gebelik kılcal varisleri çok tetikler bekleyelim gebelik sonrası yapalım dedi en azından daha uzun süre sonra çıkar dedi dediği gibide oldu gebelik aşırı tetikledi altta yatan kilcallarim çıktı . Peki sizin tedaviden sonra ne kadar temiz kaldı görsel olarak yani eski halinden iyi miydi ?

1Boncuk Varis çorabı bana hiç fayda etmedi 4. Aydan sonra hızla çoğaldı suan 8. Ayimdayim o çıkanlar ilerlemedi ama belirginlesti :(