DDemett emin olmazmıyım eşimle beraber görüştüm hemde 😃 bende birkaç kişiden daha pahalı veya daha ucuz fiyatlar okuyunca anladım zaten farklı fiyat politikaları var diye.sadece doktorun adını sordular
İzmirde 2023 yılı özel hastane doğum fiyatları nedir
Kızlar normalde bende özele gidiyordum şubatta doğumum olacaktı 8.500 den 12.000 olduğu için başka doktor ve hastane arayışına girdim sonuçta ben onun eski hastasıydım benimle anlaşma yapabilirdi yapmadı fiyatta çok artınca gitmek istemiyorum özel çınarlı için fiyatları biraz uygun diyolar o yüzden oraya başka giden varsa lütfen bilgi verirmisiniz
DamlaDemir91 çok şaşırdım gerçekten medıcanadan telefonla fıyat aldım orda doktora gıtmedım ama egepolda doktorum 7 Şubat gıdıcem bakalım ne diyecekler
DamlaDemir91 egepol de doğum yapacagim yılbaşından önce 8 bindi suan 14 bin muayne ücreti de 685 tl
Özel ege şehir hastanesindede şuan 13 bin doğum
Medical point in doğum fiyatını bilen var mı?
Buseka mart başına kadar olan dogumlardan 12.500 alicaklarmis canım sonra sabit 14.500 olmuş fiyat sabah konusmustuk seninle :)) benim doğum 8 mart görünüyo bana nasıl bı uygulama yapicaklar çok merak ediyorum can Hastanesi’nden beri irfan bey e gidiyorum ben
Filztncy hangi doktor
Densofficial Şükran kopal
Gamzebaby aynı şekilde benimde mart 12 gözüküyor doğum ben de İrfan beye gidiyorum Mart basında doğarsa 14.500 tl mi yani ki sizinle gebeliğimiz neredeyse yakın biz candan ekole geçtiğimizde o zaman hastaneye doğum ücretini sormuştum Eylül ekim gibiydi 9.000 TL’yi biz de İrfan beyle candan ekole geçmiştik, eski hasta olmamıza rağmen güncel fiyattan doğum olacak galiba
S1_ işte bize bişi yapmaları gerekiyo biz 1 haftayla kaciramayiz yaa böyle bişi saçma olur bence sonuçta can Hastanesi’nden beri birlikteyiz bırakmamışiz doktorumuzu haksızlık olur bize
Gamzebaby aynen canım katılıyorum sana hem eski hastayız hem de bizim için biraz daha esnek olabilirdi sırf daha uygun anlaşma olsun diye hastane ile erken de doğuracak halimiz yok, her şey yolunda giderse ben haftasını beklemek istiyorum, yeni fiyatları öğrendiğimde sordum marta kalmaz belki doğumun demişti hoca yani bir sonraki kontrolde tekrar dile getireceğim bizim için bir şeyler yapabilmesi adına bazı hastalarda yılbaşından önce fiyat sabitleme yapıldı eski takipli olanlarda burada okumuştum
Gullcann1 bende gidiyorum memnunum 🫶🏻
S1_ ben de söylediğimde eee nasıl olucak yani ben 1 günle 2 bin fazla mi ödücem demiştim banada demisti irfan bey gülerek Mart i beklemez inşallah gibisinden bisiler yani demiyo ki size ben bı güzellik yapicam diye ikilemde kaldım çok
Bende son güne son haftaya kadar beklemek istiyorum Allah’ın izniyle normal doğum nasip olur insallahta bekleriz.Benim derdim 2 bin de değil İnanki ama saçmalık yani sonuçta can Hastanesi’nden beri birlikteyiz ekole geçince direk can hastanesindeki randevumu iptal edip ekolden randevu almıştım ben bunları göz önünde bulundurmalari grekiyo 🙄
DDemett evet egepol 14 bin TL sanırım arkadaşların bahsettiği sadece hastanelerin aldığı para. Ben egepolun kendi doktorunda takipliyim yılbaşından önce 8 di şuan 14 bin oldu bugun daha sordum gene