Gamze955 Humus. Peki bu sanci sirasinda karnindada kasilma oluyormu bebek toplanir gbi yoksa o olmuyormu ? Hayirli dogumlarin olsun insallah canim takipteyim.:))
Humus Gamze955 o daha cok 28 34. Haftalar arasinda oldu. Son zmanlar olmuyor. Sadece karnim semsert. Bebekte arada harkeet ediyor. Son haftalar toplanma yasamadm ama onceden cok yasadim canm
Humus mustafasengul benmde son haftalar enerjim yerindeydi. Besik sildim camasr astm islerimi kendim yaptim onceden annem yapiyordu. oyle oluyo dunyayi gezesin geliyor 🤭
Hicranhicran Humus Senin postunu okurken acaba benim ne zaman gelir diyordum az önce benimde nişanım geldi belim ağrıyor beklemedeyiz 😊
Humus Hicranhicran @Yesimalmila @Gamze955 Nisanim aksam 10 gibi geldi 6 da hastanede yatisim yapildi. Gunduz 10 da bormal binsekilde dogurdum. 😊 darisi doguramayanlarin basina. Yazacagim yasadiklarimi 😊
Yesimalmila Humus nisan geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba benimde nisanim az once geldi panik halindeyim
PnRTurK53 Humus 2 gün önce benimde nişanım geldi ama gram açılmam olmadığı için eve gönderdiler ağrımda yok bakalım benim paşa ne zaman gelecek uykularım yok oldu iki gündür hala mutlu yerinden 😁
PnRTurK53 Humus 2 gün önce benimde nişanım geldi ama gram açılmam olmadığı için eve gönderdiler ağrımda yok bakalım benim paşa ne zaman gelecek uykularım yok oldu iki gündür hala mutlu yerinden 😁
Humus PnRTurK53 mutlaka yuruyus yap cok faydasini gorursunuz. Gunduz suyum gelir felan die korkuyordum. Ama oyle olmadi. Hastanede sanciyi cekerken geldi. Yuruyus rahatlatiyor acilmayi sagliyor. We dogum gercekten daha kokay oluyor