ibrahimlichinare Hilal-13 bizde de başlamadı daha, bence normal. Ara ara kasık ağrılarından başka birşey hiss etmiyorum. 5+4 olduk.
aseldurununannesi_ Hilal-13 29 haftalığım hiç bulantı kusmam olmadı herşey yolundaydı ☺️İnşallah sizinde olmaz🙏
CeydaST Hilal-13 her gebelik her doğum birbirinden farklı. Çok normal hiç bulantısı geçiren de var 9 ay bulantı çeken de. Kimseyle kıyaslamayın gebeliğinizi ve doğumunuzu
Halimbey Hilal-13 benim oğlumda hamilelik boyunca şikayetim olmadı bulantı falan olmak zorunda değil canım
_yfs_ Hilal-13 benim 6. Haftadan sonra başladı 17. Haftaya kadar devam etti bulantılarım ☺️ İnşallah hiç bulantınız kusmanız olmadan güzel güzel geçirirsiniz bu dönemleri ☺️
Hilal-13 _yfs_ Amin inşallah benim ilk hamileliğim tam olarak nasıl olcak nasıl bicek valan tam bilmiyorum
Mercan1994 Hilal-13 ben 21 hafta olacağım yarın bu zamana kadar sadece bi kere kustum başka hiç kusmadım ama tiksinme bulantı hep vardı kusma hiç yok olmaması daha iyi bence
Tugce-12 Bende 5.haftamdayım hiç bir kusma mide bulantısı olmadı çok şükür acaba olur bu zamandan sonra diye de merak ediyorum
_yfs_ Hilal-13 benimde ilk hamileliğim zamanı gelince oluyor geçiyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲☺️
Belh1311 Hilal-13 benimde ilk gebeliğim, hayırlı olsun öncelikle:) 15. Haftadayım bende hiç mide bulantısı koku hassasiyeti yaşamadım şükür, sadece sırt ve kaşık ağrıları oluyordu ve maalesef leke leke kanamalarım oldu 12. Haftaya kadar
Tugbazdmr Benimde ilk gebeliğim 7. Haftada başladı kusma ve bulantılarım çok kötü bir durum umarım yaşamazsınız prilam ile zar zor ayakta duruyorum. 8. Haftadan bildiriyorum 😂
Hilal-13 Tugbazdmr Allah yardımciniz olsun inşallah .Umarım olmama ben ama sabahları çok bulantı olmaya başladı çok kutu biseymis 🙁
Nurkcy Hilal-13 Başlamasın bence :) Bende 7. Haftamda bi kaç gün mide bulantısı yaşadım ama hafifti, sanırım şanslı kişilerdenim :) İnşallah seninde öyle olur.