zeynozey demın yorum yaptım sana bendede oluyor canım haftalarımız aynı cok garıp bısey oluyor anlayamıyorum 😂
Karın içinde elektirik çarpma hissi
poncikella99 ya evet tarif edilmesi güç daha önce yaşamadığım bir şey.. tek bebek mi sizin?
zeynozey evet senınkı
zeynozey bende iki sene once kaybettgm cocugumda yasamamıstım smdı boyle oluyor garıp sor bakalım bnde sorucam gittigimde
zeynozey ıkı sene once canım acısı gecmıyor ama smdı yenıden hamıleyım ınsallah bu sefer sag salım kucagıma alırım sende ınsallah allah evlatlarımıZı sag salım kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏
zeynozey evet tek ben rahim buyumesinden kaynaklandigini dusunuyorum basta bi korkuttu ama 1.5 hafta sonra gecmisti kendiliginden
poncikella99 doktora gittiğimde soracağım 🙂bakalım ne diyecek
Bendede ilk haftalarımda oluyordu cnm sıkıntı yapma korkma korkuyordum bazen bi kıpırtı hafiften sanki elektrik çarpıyordu sonradan bebek yerleşiyor yerine dediler şükür sorun çikmadi
zeynozey ay benimde oluyor ya bizde 11 haftaligiz özellikle sabah uyanınca ve uzaninca ayy çok değişik gerçekten 🤣
@“zeynozey”#benim öyle oluyor ama 22 hafta bazen bağırıyorum aniden korkuyorum
@“zeynozey”#hiç sormadım bu kontrolde sorarım
Kamaşma hissi gibi değil mi? Benim de oluyor hatta vajina içime doğru da hissediyorum.
Herseyguzelolsun7 2 gün önce ikili taramada doktoruma sordum rahim ağzın kapalı, ultrason boyunca kasılma görmedim görsem alttan muayene isterdim dedi. Ben alttan da muayene edin dedim alttan muayene oldum hiçbir problem yok dedi