zeynozey Kızlar selam:) 10 haftalık hamileyim ve ara ara karnımın içinde sanki elektirik çarpıyor gibi bi hiss başına gelen var mı?
Sinem4488 zeynozey demın yorum yaptım sana bendede oluyor canım haftalarımız aynı cok garıp bısey oluyor anlayamıyorum 😂
tugcezengin23 zeynozey ay benimde oluyor ya bizde 11 haftaligiz özellikle sabah uyanınca ve uzaninca ayy çok değişik gerçekten 🤣
poncikella99 Bende de oluyordu 28.hafta civarinda sonradan gecti ama hatta ben de post acmistim ilginc bi duyguydu🤣
zeynozey Sinem4488 ay evet ya estagfirullah doktora gidince soralım bi ne diycek acaba. İlk gebelikte böyle bişey yaşamadım hiç🥲
Sinem4488 zeynozey bende iki sene once kaybettgm cocugumda yasamamıstım smdı boyle oluyor garıp sor bakalım bnde sorucam gittigimde
poncikella99 zeynozey evet tek ben rahim buyumesinden kaynaklandigini dusunuyorum basta bi korkuttu ama 1.5 hafta sonra gecmisti kendiliginden
Sinem4488 zeynozey ıkı sene once canım acısı gecmıyor ama smdı yenıden hamıleyım ınsallah bu sefer sag salım kucagıma alırım sende ınsallah allah evlatlarımıZı sag salım kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏
zeynozey Sinem4488 amin kuşum.. bizde 7 ay önce cennete gönderdik🥲 Rabbim tekrar nasib etti. Sağ salim gelsinler 🥰
Diyar75 Bendede ilk haftalarımda oluyordu cnm sıkıntı yapma korkma korkuyordum bazen bi kıpırtı hafiften sanki elektrik çarpıyordu sonradan bebek yerleşiyor yerine dediler şükür sorun çikmadi