Çalisan annelere sormak istiyorum brüt hesaplanirken son 3 aymi yoksa geriye donuk 12 aydan mi hesaplanıyor bilgisi olan var mı
Doğum parası çalışan anne
Hamile kaldıktan sonra çalıştığınız gün hesaplanıyor
Ervaaa 90 gün dolması gerekiyormuş ben de ona göre yaptırdım
Elifsenayldrm nasıl yaptırdınız peki bende bir yerde göstermek istiyorum ihtiyacım var bi problem çıkar araştırırlar diye korkuyorum
2melekannesi___ bende araştırdım canım yapmayacagim şirket adinada sıkıntı çıkabiliyormus hamilelikten once sigorta olunca sıkıntı yokda sonradan yapinca problem çıkıyor
Elifsenayldrm tşk ederim
Ervaaa benim hamilelikten once var ama bi 4-5ay once çıkışım olmuş
2melekannesi___ hadi ya olmasaymış iyiymis ama hamilelikte yaptırmak risk çalışmayacaksan eğer
2melekannesi___ 5 haftalık hamileyken iş girişim oldu , bilerek işe girdim hatta 2021 yolunda 32 haftada doğum iznine ayrıldım ücretini aldım .eğer çok başlarındaysanız bence yatırın
Tugba_23 14 haftalik olucam siz çalıştınız mı yoksa öyle yaptırdınız mi
2melekannesi___ ben çalıştım . Daha erken başlatın derim ,güzel miktar yatıyor muhasebeci arkadaşıma sorayım yine isterdenşz
Tugba_23 peki hamike kaldikdan sonra,1 sene öncede 90 gun sigorta olması gerekiyor mu parayi alabilmek icin
Tugba_23 1 yil once 90 gun sigortanız var mıydi
Tugba_23 olur teşekkür ederim
2melekannesi___ sordum hemen görüş olursa 34e kadar yatması lazım sigortanın dedi .
Sennannnamamam1 hayır hamilelikte 90gün doldurdum işte
Tugba_23 dogum izninde her ay maas veya rapor parasi aldiniz mi