Ervaaa Çalisan annelere sormak istiyorum brüt hesaplanirken son 3 aymi yoksa geriye donuk 12 aydan mi hesaplanıyor bilgisi olan var mı
2melekannesi___ Elifsenayldrm nasıl yaptırdınız peki bende bir yerde göstermek istiyorum ihtiyacım var bi problem çıkar araştırırlar diye korkuyorum
Ervaaa 2melekannesi___ bende araştırdım canım yapmayacagim şirket adinada sıkıntı çıkabiliyormus hamilelikten once sigorta olunca sıkıntı yokda sonradan yapinca problem çıkıyor
Tugba_23 2melekannesi___ 5 haftalık hamileyken iş girişim oldu , bilerek işe girdim hatta 2021 yolunda 32 haftada doğum iznine ayrıldım ücretini aldım .eğer çok başlarındaysanız bence yatırın
Ervaaa 2melekannesi___ hadi ya olmasaymış iyiymis ama hamilelikte yaptırmak risk çalışmayacaksan eğer
Tugba_23 2melekannesi___ ben çalıştım . Daha erken başlatın derim ,güzel miktar yatıyor muhasebeci arkadaşıma sorayım yine isterdenşz
Sennannnamamam1 Tugba_23 peki hamike kaldikdan sonra,1 sene öncede 90 gun sigorta olması gerekiyor mu parayi alabilmek icin