Kpnk22 Bende 18. Haftadayim kendi doktorum 20 21. Haftada yaptrabilirsin dedi kimi doktor zorunlu değil diyo eskiden insanlar evde doğum yaptığı için olası şeyler için yapılıyormuş şimdi steril ortamda her şey zorunlu olan bişey de değil gibi de deniliyo
sutlaacc Gercekgulbahar benim doktorum iki dozunu da yaptır dedi ilk dozumu yaptırdım tarihine de baktım 2025 ti. İkinci dozu da 4 hafta sonrasında olacağım. Kolum biraz ağrıdı o kadar.
dilinkopsunemi-bisus Yarenylmz içinde demir oranı fazla olan bebeğe zararı dokunacak maddeler olduğu için son aşılar toplatıldı forumda Ara kısmına yazarsan detay bulabilirsin bi ara forum çalkalanıyodu bu yüzden
Yarenylmz dilinkopsunemi-bisus bebeğe değil annelere yan etki ettiği için toplatıldı diye biliyorum teşekkür ederim 🙏
dilinkopsunemi-bisus Yarenylmz sizin dediğiniz gibi de olabilir yani bunlara benzer bi sebepten toplatıldı öyle okumuştum emin olamadım ben teşekkür ediyorum 🙏
Simya Gercekgulbahar kadındoğum doktorunla konuşmalısın bu durumu.. Senin gebelik durumuna göre aşıyı ol yada olma diyorlar .. Benm riskli gebelik oldugu iicn olma dedi doktorm bende yaptırmadım ama ol deseydi de olurdum
Simya Gorkim vallahi cnm benm durumumda senden farklı degil ama takip eden doktorun ne dşyorsa öyle yap
Ozge2805 Gercekgulbahar bende gebeliğimde yaptırmadım doktorum öngörmedi bir sıkıntısınıda görmedim oğluşumu doğuralı 15 ay oldu
Simya Gorkim aynen sor cnm mutlaka bakalım ne diyecek doktorun , ben burda aşı olmak istemeyen testleri yaptırmak istemeyenlere hep itiraz ederdim ama doktor yaptırma diyorsa yapacak bsey yokmuş
Ruhsuz Ben hamileliği düşündüğüm an yaptırdım sağlık ocağında ki ebem ile görüştüm hamile iken yaptırmk istemiyorum dedim sağolsun kırmadı, benim 4 kaybım vardı o yüzden tekrar riske atmak istemedim
Lilyumfokimum Bende çok kararsız kaldım zaten 1 doz yaptırcaktım. Aşılar toplatılınca kararsız kaldım bgn doktoruma sordum olmasan da olur şart değil dedi ama içim rahat etmiyor. Ne yapcaz yaaa!
berkabusra1 Bugün yaptırdım 20 haftalık hamileyim kol ağrısı olabilir dedi ebe ama hiç sıkıntım olmadı doğuma gireceğiz sonuçta illa dikiş vs işlemleri olacak o yüzden yaptırdım ikinci doz içinde 1 ay sonra tekrar gideceğim
Leylaberk Kızlar kararsız kalanlar aşı oldu mu ben 29. Haftadayım hatta son adete göre 30 girdim bugün 1 doz 1aralıkta olmuştum 2. Dozu olsammı bilmiyorum
aleynadumluu Merhaba ben 1.doz tetanoz aşımı oldum 2.dozu olmam gerekiyor ancak gribim ve bu hafta olmazsam aşı bulamayacagimi deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanildigini söyledi ebem. Gripken aşı olan var mi
karansmomm 1 ay önce ilk dozu oldum bir iki güne ikinci dozu olacağım. Hiç yan etkisi olmadı sadece 1 hafta boyunca kol ağrısı oldu