M2k2_i-2 umarız canım
Canan_bgrck 12. Haftada ogrendim bende zayifim 50 kiloydum hic kilo almamistim o haftada. Muayneye gitmeden cikolatayla visne suyu icmistim sagolsun oglumun bacaklari sonuna kadar acikti🤣🤣🤣 evet zayif oldugum icin doktor her ayrintisini daha iyi goruyorum demisti
Babykalamar evett işte aradığım yorum ama ben 37 kg şu an hahahah kusmaktan hal kalmadı bende bakalım görünür umarım 😂
Canan_bgrck 11+6 da kıza benziyor dedi 15. Haftada kesin kız dedi :)
Ay12345 daha erken tahminde bulunmuş çok güzel 😂
Canan_bgrck tam 12. Haftada ogrendim ve zayifim bu detay onemliyse( 49 ile hamile kaldim) 😅
KLORAKHANIM bende 42 yle şu an kaçsın aldın mı kilo 😂
Canan_bgrck biraz zayifliktan ziyade bebegin pozisyonuyla da alakali visne suyu cikolata yiyin muayneden 15/20 dk once🤣
Canan_bgrck evet hemde kız 🤭
Canan_bgrck 9 kilo aldim 27. Haftamdayim ama 3 haftadir kilo almiyorum 😅el gider mersine ben giderim tersine 😇
Canan_bgrck 10. Haftamda öğrendik ☺️
hemsireacemianne nasıl bukadar erken kız 😂
Canan_bgrck doktorum perintolog .kadın doğumda cirft uzmanlığı var çok net erkek dedi 28 haftaligim yanılmadi da 😂😂
Babykalamar deneyeceğim 😅
Canan_bgrck Devlete gidiyorum 14te belli oldu 🌺
Daisy0000 burdaki devlet söylemiyor 5 aya kadar canım
Canan_bgrck 11 haftalıkken yüksek ihtimal tahminde bulundu dr.um 15. Haftada kesinleşti 🥰 arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz onada 10 haftalıkken söylemişti 🥰
Hayalmi çok iyi ya sabırsızlıkla bekliyorum 😂
Canan_bgrck kesin demez ama %80 tahmin söyler
Cayvarmiya o bile yeterli 😂😂
18.haftada öğrendim özelde. Benim oğlan kendini hep sakladı 18’e kadar🤭.
pamukoglaninannesi2023 yaramaz 😂❤️ sağlıkla gelsjn
Canan_bgrck sağlıkla gelsin ♥️♥️♥️
Canan_bgrck 11. Haftada öğrendik hamile kaldiğimda da maşallahım vardı yani 😂😂😂😂
Udu masallah diyelim ozamn benimde görünür insallh erkek miydi kız göstermiyor diyorlar 😂