KLORAKHANIM Canan_bgrck tam 12. Haftada ogrendim ve zayifim bu detay onemliyse( 49 ile hamile kaldim) 😅
Canan_bgrck Babykalamar evett işte aradığım yorum ama ben 37 kg şu an hahahah kusmaktan hal kalmadı bende bakalım görünür umarım 😂
Babykalamar Canan_bgrck biraz zayifliktan ziyade bebegin pozisyonuyla da alakali visne suyu cikolata yiyin muayneden 15/20 dk once🤣
KLORAKHANIM Canan_bgrck 9 kilo aldim 27. Haftamdayim ama 3 haftadir kilo almiyorum 😅el gider mersine ben giderim tersine 😇
hemsireacemianne Canan_bgrck doktorum perintolog .kadın doğumda cirft uzmanlığı var çok net erkek dedi 28 haftaligim yanılmadi da 😂😂
Hayalmi Canan_bgrck 11 haftalıkken yüksek ihtimal tahminde bulundu dr.um 15. Haftada kesinleşti 🥰 arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz onada 10 haftalıkken söylemişti 🥰
Canan_bgrck Udu masallah diyelim ozamn benimde görünür insallh erkek miydi kız göstermiyor diyorlar 😂
Canan_bgrck Gizem53 küçük süslemeler aldım bende bilmeyecem da gerçi akşamın da öğrenecem yani hahaha çok heyecanlıyım ya insallh görünür 😂 ilk gebeliğim