betmet2018 Yerleşme kanaması normal adetle farklı diye biliyorum çokça az gelir daha açık renklidir diye biliyorum ben yanlış değilse tabi sen bildiğin adet gibi mi oldun

betmet2018 ben dün kan testi verdim. Kan testinden sonra regl oldum hafif bir kanamam var test sonucu 21,5 ne demek bilen yardımcı olabilir mi

betmet2018 büyük bi kanama mi yoksa küçük leke gibi mi. Ben yerleşme kanaması görmedim ikinci gebeliğim ama küçük leke ise yerleşme kanaması olabilir diyorlar

Kızlar bende yerleşme kanaması yaşadım döllenme 5 Ocaktı 10 gün sonrası kahverengi lekelenmem oldu çok az şekilde 2 gün sürdü aadetim 19 Ocak olması gerekti olmadım ama kasık batması var hala daha. Dün kan verdim bugün sonucu bekliyorum idrarda negatif olması normal geç düşebilir önce kana bakmak gerek dedi doktorum. Sizce hamilelik görülür mü

betmet2018 ben idrar testlerine de pek güvenmiyorum benim bugün 10. Gün gecilmede 4. Günde hem kan hem idrar verdim negatifti hala gelen giden yok bekliyorum

betmet2018
      Bunun kesin bi cevabı yok aslında test aparatında da sorun olabilir, geç döllenmeden dolayı henüz idrara yansımamış da olabilir ya da sadece regl gecikmiştir yeni regl oluyor da olabilirsiniz. En doğru yol gidip kan vererek öğrenmek hem yoksa içiniz rahatlar hem varsa da kanama için önlem alınır

Busraaa1014
      İnşallah öyle bi durum değildir. Daha önce de yaşadıysanız hemen doktora gidin bence önlem alınması lazım ilaç ve iğne veriyorlar

Busraaa1014
        Onu hiç bilmiyorum açıkçası. Doktorlar hiçbir kanama hamilelikte normal değildir diyorlar genelde