Serena94 68selda06 32. Haftamı doldurdum yeni 6 kilo almışım tam. Hiç yememden de kısmadım acaba şekeriniz ya da tansiyonunuz olabilir mi ödem tutmuş olabilirsiniz. Bir doktora danışın isterseniz
Hilalr Defne_momm de nsallah benim de gider çok kafama takıyorum boy da 1.50 olunca aldığın 2 3 kilo bile hemen kendini belli ediyo😅
Defne_momm Hilalr benim boy 1.70 di tabi kısa boy biraz daha etkiliyordur ama olsun emin olun hepsi gidiyor. 🌸
kuzeymomsss 68selda06 17 kilo ile doğuma girdim çıktığım da 12si gitmişti. 1 ayda da eski halime dönmüştüm. Yani doğumda gidiyor çoğu yine dikkat edin ama canınızı sıkmayın
Svrisnm 68selda06 35+1 haftalığım 19 kilo aldım 🤦🏻♀️ İlk hamileliğimde de öyleydi 2-3 aya eski kiloma dönmüştüm bundada öyle olur inşallah
BskSrc Svrisnm o kadar kısa zamanda gitmesi için ekstra bir şey yaptınız mı? Bazılarında kilo kalıcı oluyor, ben ondan çok korkuyorum. Ben de 36inci haftadayim daha 16 kilo aldım 🤦🏻♀️
Liliales 68selda06 22. Haftadayım 4 kilo aldım. Bana fazla gibi geliyor dikkat etmeye başladım yoksa son dönemde kendimi toplayamam 😂
Elifsenayldrm 68selda06 29+4 deyim 7 kilo aldım toplam 10 kiloyla doğuma gitmeyi düşünüyorum inşallah 💕☺️
Nzlsgt_1 68selda06 34+6 bende çok aldım 58 ile başladım 79 dum bı hafta önce 80 olmusumdur herhalde 22 kilo almışım 😅
Suheyla2 68selda06 3üncü gebeliğim ilk ikisnde söylemesi ayıp 35er kilo almıştım şimdi 17haftalım 1kilo aldım ben ve yakın çevrem şoklardayız😂😂😂😂
Pank Hafta 11 kilo aldim bende 15-16 yi gecmezsem iyi olur diyordum ama gececek gibi duruyorum bakalim