68selda06 Kizlar kaç kilo aldınız ben aldım başımı gidiyorum yardım edin 28 haftada yıl 100 e yaklastim
Summerwine 68selda06 bı ara diyetisyen desteği aldım ama surduremedim 30.haftadan sonra ve şu an 20 kg almış durumdayım.33.hafta içindeyim inşallah doğum sonrasına bıraktım
68selda06 Semilk05 ben yılda iki hamilelik yaşadın 2022 yılında 80 le hamile kaldım 3 buçuk aylık düşük yaptım 4. Ayda dusuk tekrar 7.ayda hamile kaldım 88 kilo ile
68selda06 Summerwine yaaa neyse amman doğunca veririz nolacak daha önceden 20 kilo vermiş biri olarak güveniyorum kendime 🤗🤭🤗
Hilaynur Son haftalar çok yemesemizde hızlıca kg alıyorsunuz özellikle 34/35 den sonra oyüzden dikkat edin haftada 1 kg aldım 35 den sonra
adn111 Csmanl bebeğin gelişimi kilosu boyu güzelse bence gayet güzel canım yediğin bebeğe yariyordur. Ama ister istemez 30. Haftadan sonra kilo alımı hizlaniyormuş ödem vs artiyor
Summerwine 68selda06 ben de ona güveniyorum önceden çok kereler verdim aldım.Bunye müsait e istahta olunca hemen alıyorum inşallah doğum sonrası hallederiz😍
Hilalr Defne_momm de nsallah benim de gider çok kafama takıyorum boy da 1.50 olunca aldığın 2 3 kilo bile hemen kendini belli ediyo😅