Hastane çantasına kendiniz için neler koydunuz. Ben 1 takım pijama, 1 takım da gecelik sabahlık aldım bunlar yeterli mi daha fazla pijama koymam gerekir mi hiç emin olamıyorum lazım oluyor mu

Lunaaa92 ben iki takım pijama aldım ama gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum gecelik alabilirim ve bence iki takım yeterli

Edafmo o zaman hiç almiyim ☺️ Başka neler lazım olur acaba ? Terlik, depend, göğüs ucu kremdi koydum orda kaldım artık

Lunaaa92 arkadaşım 3 gün önce sezeryan doğum yaptı onun önerileriyle böyle bi lşste yaptım 💕
        ‌bebiş için
        isimli hastane çıkışı
        2 tane 5li yenidoğan takım(zıbınları içerisinde)
        Eldiven, şapka, çorap (3-4 adet)
        Kadife battaniye
        Müslin battaniye (4 katlı ve tek katlı olan)
        20 tane bez
        Islak mendil
        Pişik kremi
        Ağız mendili
        Alt açma örtüsü
        ‌kendim için
        İki adet önü düğmeli pijama takımı
        Depend
        İnce yelek
        Terlik
        Yedek şal, yazma
        Emzirme atleti, sütyeni
        Çorap, patik
        Hastane çıkışında giymek için kıyafet
        Hurma, Nescafe, Meryem Ana otu, kayısı hoşafı
        Gümüş kapak, göğüs ucu kremi Göğüs pedi
        Emzirme örtüsü

Edafmo canım 2 bucuk ay önce doğum yaptım. Emzirme sütyeni göğüs pedi hatta gümüş kapak bile alma çünkü kullanmaya fırsat olmayacak. Saat başı bebek emzirme zaten sütü fışkırıyor. Yara olacak kadar da süre olmuyor. Sadece bebeği memeden kendin çekme göğüs yarası olmaz. Bebek kendi bıraksın memeyi.

Betulxxx emzirme sütyeni hastaneden çıkarken falan da giyerim gibi düşünmüştüm aslında. Ama haklısınız kreme kapağa ihtiyaç olmayabilir 😊

Lunaaa92 ben sezaryen oldum iki alt üst pijama takımı bir gecelik koymuştum geceliği hiç kullanmadım pijama takımı ile çok rahat ettim şimdi de sadece iki tane pijama takımı koydum. Eğer gecelik koyacağım diyorsanız bir tane de pijama takımı koyun bence

sedaa_aa bi tane boydan düğmeli gecelik bi tanede düğmeli pijama takımı aldım, bi tanıdığım daha fazla al çok lekeleniyor falan dedi ama sonuçta depend falan kullanacağız ya o biraz önler diye düşündüm o yüzden kararsız kaldım bi tane daha mı pijama alsam diye ☺️

-2 tane pijama takımı.
                -2 tane atlet
                -2 tane alt iç çamaşırı
                -1 tane emzirme sütyeni
                -1 paket DEPEND.
                -Emzirme örtüsü.(devlette olacağı için doğumum. Ne olur ne olmaz koydum.)
                -Manuel süt sağma pompası.
                -Crocs terlik.
                -1 tane patik + 1 tane çorap + 1 tane tülbent + 1 tane örgü yelek
                -Peluş hırka
                -Göğüs kalkanı + Göğüs ucu kremi + 10 tane göğüs pedi.
                -Emzirme yastığı.
                -Kişisel bakım.
                -Yastık kılıfı ve çarşaf.
                -Kağıt havlu + Islak mendil.
                Küçük kettle + plastik bardak + nescafe + Süt arttırıcı çay.
                -Çöp poşeti.
                -Kolonya.

Lunaaa92 depend kullandığım için taşma olmadı ama çok terliyorsun bir de lavabo ihtiyacı sırasında kan olabiliyor vs. O yüzden bir tane daha koyun bence