merhabalar
Epidural ile doğum yapan varmı ?
Rahatmı geçti ? Sancı gelince hissettinizmi bilgi verebilirmisiniz rica etsem ? Yani yapıldığına değiyormu ?
merhabalar
Epidural ile doğum yapan varmı ?
Rahatmı geçti ? Sancı gelince hissettinizmi bilgi verebilirmisiniz rica etsem ? Yani yapıldığına değiyormu ?
??
hanımlar ?
Epidural konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Bucuu bende düşünüyodum ve istiyodum tabi kisiden kisiye degisiyo ama sancı geldigi zaman hissetmedigin icin ikinmayı tam yapamadigindan dolayı cocuk arada kalıyo ve vakumla cekiyolar dedi buda yırtılma falan oluyomus bende vazgectim ki zaten 5 cm açiklık olunca yapıyolar düşününce de zaten o kadar sancıyı çekiyorum 4 cm icin daha beklerim diye vazgectim :)
teşekkür ederim
Bucuu bence almaya değer, doktorun yönlendirmesiyle doğru ıkınmanız mümkün oluyor. Kişiden kişiye değişir tabi ama benim doğum sürecimi uzatmadı hiç☺️
Bucuu ben 33 haftalığım doktorumla konuştuk ilk hamileliğim normal istiyorum acıyı bilmiyorum dayanamam epidural istiyorym dedim 3 cm açıklık olduğumda vücudunda müsait olduğunda iğneyi vuruyorlar o kadar acı çektim epidural olmam düşüncesi yanliş çünkü asil iş epidurali vurduktan sonra başliyor o can alıcı acı anında vuruyorlar bende yaptirmayi düşünüyorum bakalım rahatlıkla doğuralım da😀
Safiyenurrr Amin inşallah 🙏🏻
Safiyenurrr en mantıklı yaklaşım 👏🏻😁
Bucuu
55 gun önce epiduralle doğum yaptım sabah dokuzda suni sanciyi vermeye başladılar 2 gibi epidural taktılar sanciyi hissetmiyorsunuz ama bebeğin ilerleyişini rahimdeki baskıyı hissediyorsunuz basınç daha zorlayıcı bisiydi bence takmaslar nasıl olurdu tahmin edemiyorum