Lutfiye20 Nasıl gidiyor anneler benim ilk gebeliğim çok heyecanlıyiz gün sayıyoruz kızımıza kavusmaya 33 haftalık olduk tahmini doğum 15 mart. Martin kaçında yazıyor sizin
mrw32 Lutfiye20 32+5 olduk.tahmini doğum 18 Mart yazıyor ama 3.hamilekigim olduğu için daha erken olucak dogum
Myildiz mrw32 ayni gunlerimizz benimde ilk dogum olacak heycanliyimm gelisimi ondendi 18 mart dedi bir dr biride 26 mart en gec dedi bakalim nasil olacakk 😊
Ada-Uras-Asya Lutfiye20 31+3 olduk minik paşamla martın ilk haftası planlı sezeryan 4.seseryanım olacağı için 37-38 arası alınacak inşallah bebeklerin gelişimleri nasıl
Tintinsu Lutfiye20 benim de 33+5. Tahmini doğum tarihi 9 mart görünüyor bakalım bebeğim ne zaman gelecek 😍 ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 😇 bu haftalarda yalancı ağrılar vs oluyormuş ama bende pek bişey yok. Sizlerde var mı güzel anneler?
Elaa_gozz Tintinsu ayyy çok yakınız 1 gün var aramızda benim de olmuyor ya bazen ağrılarım oluyor ama sancı gibi değil karnım çok sertleşiyor oturup kalkınca ağrı geliyor sanki
Safiyenurrr Tintinsu bende öyle yalancı sancı yok 33+1. Daha gaz sancım oluyor sadece birde akşama doğru bebiş çok geriliyor karnımın içinde boşluklarım ağrıyor
Elaa_gozz Lutfiye20 33+6 olduk 8 Mart gösteriyor ama normal doğum olursa öncesinde gelme ihtimali de var 😍
Tintinsu Elaa_gozz benim karnım da sertleşmiyor. Karın sertleşmesi ne demek anlayamıyorum o yüzden. Sadece poposunu bir sağa dayıyor bir sola onu hissediyorum 😅
Safiyenurrr Lutfiye20 benim de ilk hamileliğim 33 haftalığım 13 mart gösteriyor tahmini sağ ve sola yatmaktan artik bi yoruldum ki kemikklerim ağrıyoru hayırlısı ile kazasiz doğursak😀🤲🏻
Tintinsu Safiyenurrr onları da yaşamıyorum sadece bazen vajinama bastırıyor gibi oluyor birden sıkışıyorum hepsi bu 😅
Anonimmm95 aysenur449 Benim de 27 mart gözüküyor ama sezeryan olacağı için muhtemelen geri çekeriz :)
Elaa_gozz Tintinsu yaa dayadığı zamanlar dışında bazen aşırı sert bir karnım oluyor ama sebebini çözebilmiş değilim ben de 😅
Baby235 Benimde 32.haftam 33 hafta 5 gün uyumlu. Sezaryen olacagım ıcın son tarıh 6 mart gibi dusunuyor doktorum. Hepsı saglıkla gelsın.