Kızlar ilk nst ye ne zaman girdiniz ve 36 haftalıkken doktorum gel dedi gidicem de Alttan muayene edermi acaba açılma var mı diye
Nzlsgt_1 36ya kadar girmediniz mi? Beni doktor 32de soktu
Nzlsgt_1 doktordan doktora değişir muayene bazıları etmez bazıları eder yorum yapamıyorum ve nst için biraz geç kalmış sanki
Nzlsgt_1 31 haftalıkken gırdımher hafta gırıyorum 35. Haftada catı muaynemız var
Nzlsgt_1 32 haftada girdim 37 de girdim şimdi 39 oldum hastanede giriyorum nstye suyum geldi çünkü :))
Nzlsgt_1 Ben ilk 31+2 de girdim hiç bir sorunum yoktu doktorum soktu ilk çatı muayenesi de 36+4 de yaptı bana şuan 37+3 üm kızımla 🥰
Nzlsgt_1 dün gittim hastaneye kültür testi aldılar alttan. Nst ye daha erken aldılar beni küçük bi ameliyat geçirdiğim için. Ama normalde ne zaman alıyorlar bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nzlsgt_1 İlk 31 haftalıkken girmistim alltan muane yapmadı kasılmam çıkmıştı hatta muane etmedi Altan günün yaklastiysa mesela doğuma 1 hafta kaldıysa gününü gecirdiyse bebek öyle bakarlar Altan canım
Nzlsgt_1 33+4 te girdim
Nzlsgt_1 32 de başladim
Nzlsgt_1 devlete gidiyorum 30 da randevum vardı 32 de gel dedi. 32 de nst ye girdim. Devlet alttan muayene etmiyor
Nzlsgt_1 ilk nst me 32haftalıkken girdim 35 haftalığım artık her kontrole gittiğimde giriyorum ağrılarım vardı birkaç gündür dün gittiğimde alttan da baktı açılmam var mı diye
Nzlsgt_1 bana ayrıntılıda 30 da cagırıcam dedi
Nzlsgt_1 33 te girdim ama herkesin doktoru farklı tabi. İlk gebeliğimde 34 felandı sanırım. Nstde alttan muayene olmaz ki
Nzlsgt_1 31 de girdim muayene etti alttan erken doğum riski var mı diye
Nzlsgt_1 özel takipliyim. Benimde doktorum 36dan sonra nstye sokacağını söyledi. Hatta bana çok geç gibi gelmişti ama adam gayet rahattı bu konuda.
Ama arada devlete de gidiyorum. Takipli gözükmek için. Dün, yani 33+3de nstye soktular orada. Şükür bir şey çıkmadı.
Nzlsgt_1 alttan muayeneyi de sanırım nstde sancın çıkarsa bakarlar kuzum. Ya da sen bunu talep edebilirsin istemiyorsan. Sonuçta sancı yoksa neden açıklığına bakılsın ki?
Çatı muayenesi de 38deymiş zaten
Nzlsgt_1 34+6da ilk nst be çatı muayenem oldu. 39+5im hala haftada bir bakılıyor
Nzlsgt_1 dün ilk kez girdim 32. Haftadayım bundan sonra 34 ve 36. Haftada sonrada her hafta gelmemi istedi artık her gittiğimde alınacakmış nst ye
Nzlsgt_1 devlet hastanesinde 35 te nst bir sıkıntı olmadığı sürece
Nzlsgt_1 bende cok tecrübesizim ama eger nstde sancı cıkarsa bence o zaman alttan muayene edebilir açılma var mı yok mu diye, eger sancı cıkmazsa bence bakmasına gerek yok
Nzlsgt_1 Hayır canım ben tam 34 haftamda girdim çok güzel bi duygu bebeginizin kalbini duymak bi ara o kadar huzurluydum ki resmen uyuya kalıcaktım artık şimdilik2 haftada bir çekilecek henüz bir sancı gözükmediginden alttan muanede edilmedi 🫣🥰
Nzlsgt_1 32 de. Başladı siz 36 ya kadar hiç girmediniz mi
Nzlsgt_1 bence ideal bir süre, mantıken de 36. haftadaNST’ye girmesi normal. Bende 35. haftadayım 36. haftada NST’ye bakarız sonraki hafta da çatı muayenesi yaparız dedi.
Nzlsgt_1 31.+3 de gireceğim bende o güne randevu verdi. Alttan muayene bu kadar erken olacak mı bilmiyorum
Nzlsgt_1 bende 32 de başladım çatı 38 de ama
Nzlsgt_1 34.haftamda girdim ilk .
Nzlsgt_1 ben 30da dusdum ilki
Nzlsgt_1 33 te girdim
Nzlsgt_1 ben de 35. Bitti haftaya gidecem yani muhtemelen benide 36. Haftada sokacak daha hic nst ye girmedim. İlk kizimda baska doktordu 32. Haftada girmeye baslamistim. Hepsi degisik
Nzlsgt_1 ilk gebeliğimde de 32 de başlamıştık. Şimdi de 32 de başlıcaz.
Nzlsgt_1 30 da ilk girdim somra 34 de girdim ve hala giriyorum 😁 39 olduk perşembe gene girecem
Nzlsgt_1 geçen hafta 35+0da nst ye girdim alttan bakmadı bundan sonra her hafta gideceğim hepsinde de nstye gireceğimi söyledi, bu hafta 36+2de gideceğim nstye ek olarak alttan muayene yapar diye düşünüyorum
Nzlsgt_1 doktordan doktora değişiyor sanırım. Ben ilk defa 37+1’de girdim nst’ye. Çatı muayenesi de o zaman yapıldı. Artık haftalık kontrollere gidiyorum.
Nzlsgt_1 bu cuma 33 oluyorum nst için gel dedi
Nzlsgt_1 37. Haftada giricem henüz girmedim doktor 37 de göreceğimi söyledi 35+6 yiz
Nzlsgt_1 ben ilk gebeliğimde devlet hastanesine gidiyordum doktorum çatı muayenesi istemedi ama 38. Hafta da özele gitmiştim bebeğimi daha net görmek için orda doktor çatı muayenesi yapalım demişti bende istemedim
Nzlsgt_1 38 haftalığım daha alttan muayene etmediler gittiğin hastaneye göre değişiyor bence
Nzlsgt_1 29.haftamda girdim ilk bebek hareketinde azalma hissettiğim için
Nzlsgt_1 ben de 36 haftalıkken girdim muane etmedi beni
Nzlsgt_1
Ayse_1998 31.haftadayim öyle bir şey demedi bana acaba ne zaman diyecek
Nzlsgt_1 Benim açılmam vardı 29da ilk nts girdim 36da doğumum oldu
Nzlsgt_1 ben 37 de girdim
Nzlsgt_1 34 te girdim ilk. Bugün de tam 36 haftalığım tekrar girdim. Alttan muayene etmedi beni
Nzlsgt_1 30. Haftada gittiğimde bebişim 11 gün önden gidiyordu. 3 hafta sonra gel nst başlıcaz dedi. 33. Haftada gittiğimde 5 gün önden demişti. Herşeyi çok iyiydi çok şükür nst ile alakalı hiçbirşey demedi bende sormadım bir problem yok diye belkide doğuma yakın gününü yakalıyor diye erken gördü nst için. Şimdi 34+5 teyiz 36. Haftada gidicem şuana kadar hiç nst ye girmedim. Sancımda yok. Yada acı eşiğim yüksek var da hissetmiyormuyum acaba🤣 Oluruna bıraktım.
Nzlsgt_1 ben 32 haftalık oldum dün doktora gittim beni nst soktu siz 36 haftalık oldunuz hayla almadılar mi sizi nst ye
Nzlsgt_1 33 de girdik ilk Nstye ,37 de çatı muayenesi yapacağını söyledi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ her gittiğimizde de önce Nstye girceksin dedi
Nzlsgt_1 ben 34 den itibaren girmiştim 37 sonunda yaptı alttan muayneyi ama 36 da şunu dedi nst te baktı öle sancin falan çıkmamış muayneyi bidahaki hafta yapalım dedi
Nzlsgt_1 35+2 deyim bugün kontrolüm vardi ilk kez nstye girdim .Çatı muayenesi için 37. Hafta dedi
Nzlsgt_1 ben suan 32.haftamdayim 34te girecegim ilk defa
Nzlsgt_1 benim de 35.hafta ilk nst oldu. Eğer erken riski veya bir sıkıntı görmüyorsa 35./36. hafta nst çok normal 🫠
Nzlsgt_1 bnm erken dogum riskim vardi 23. Haftada girdim ilk
Nzlsgt_1 30dan beri nst ye giriyorum
Nzlsgt_1 Ben 30 haftalıkken doktorum Nst ye başlamıştı. Normalde size de bakmaları gerekir.
Nzlsgt_1 32 de giriliyor canım sancı çıkarsa ilerleyen haftalarda doktor 36 da çatı muayenesi yapar bazı doktorlar 38 de yapıyor değişiyor doktora göre
Nzlsgt_1 ben 20 haftamda girdim çok şükür hersey yolunda acilden girmistim sancim oldugu icin çok şükür nst de sancim cikmadi insa erken digum da olmaz ya ilk cocugumda surekli erken doğum dediler di hep ya inşallah bunda olmaz
Nzlsgt_1 beni 31 soktu
Nzlsgt_1 38 de alttan muayene edildim çokta gerekli bişey değil bebeğin kanaldaki durumuna göre alttan muayene ediliyor sanırım
Nzlsgt_1 36+5 te girdim zaten sancı durumunuz nts de belli olduğundan muayene etmiyorlar
Nzlsgt_1 uygulamaya göre 35+1 ama ilk defa ultrasyonda 34+3 çıktı geriden yani dün kontrole gittim ilk defa nst yapıldı ve alttan muayenede yapıldı bebeğin başı çok aşağıda olduğu için ama bı sıkıntı yok dedi haftaya tekrar gel dedi bakalım kemik yapısı normal doğuma uygun mi diye bakacaz dedi doktor.
Nzlsgt_1 iki gebeliğimde tam hatırlamıyorum ama 36 37 haftalarında girmiştim şimdi 3. Gebeliğim bunda 30 haftalıkken girdim Devlet hastanesi
Nzlsgt_1 32. Haftamda soktu beni doktor
Nzlsgt_1 nstye 34 de girdik daha çatı muayenesi olmadı sanırım 36 da tekrar çağırdı tahminim ozaman olur gibi yinede eöin değilim
Nzlsgt_1 ben 26 haftalıkken girdim. Bebek hareketlerini hissetmiyordum ve 24 saat geçmişti son hareketinden. Hemen acil doktora gittim ultrasonumuzu yaptı kalp atışlarını dinledi daha sonra ben uzun süre kalbinin sesini dinleyeyim diye ntsye aldı hatta hemşire sesini yüksek açıyım ki duydukça rahatla diyerek odadan çıktı ☺️
Nzlsgt_1 bende 36 da girdım ılk cumartesı 38 olacam ozmanda gırerım bakalım sancı cıkacakmı
Nzlsgt_1 canım beni ilk nst ’ye 32 de soktu suan 36+6 yım çatı muayenesi yaptı.
Nzlsgt_1 ben 35 te girdim ilk yani geçen hafta,doktora göre değişiyor.illa şu haftada olucak diye birşey yok.
Nzlsgt_1 34+3oldum subbat 13te gel bir şey olmazsa dedi daha nst girmedik bizde
Nzlsgt_1 31.haftamda başlamştm çatı muayenemide 36 dayapmştı.
Nzlsgt_1 cuma günü 32 haftalıkken girdik ve her hafta gircez dedi artık doktorum
Nzlsgt_1 ben 34 de gittiğimde nst istedi 37. Haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi
Nzlsgt_1 evet çatı yapar büyük ihtimal
Nzlsgt_1 ben 33+4 de girdim doktorum hareketleri nasıl diye sordu cok iyi diyince nst ye gireceksin dedi
Nzlsgt_1 benim doktorum sanırım bakmayacak çünkü gebe eğitiminde konuştuğumuzda bu hastanedeki doktorlar çatı muayenesine karşılar demişti hemşire. En son dogum sancısı olunca ebeler bakıyomuş
Nzlsgt_1 32.Haftada girdim nst’ye
Nzlsgt_1 benim dr’um da 36. haftada başlıyor nst’ye. eğer sormamış olsaydım niye herkes 32’de başlamış diye evham yapardım allahtan sordum 😂
Avukathanimm bende girmedim 36 hafta olacağım gerek yok dedi doktor
Avukathanimm hiç girmedim
Avukathanimm bende 36 haftada girdim
Ayse_1998 çatı muayenesi erken değil mi o hafta için ya ben 39+1 im normalde bu cumartesi ilk defa çatı muayenesine girecektim ama bu geceye nasip oldu suyum geldi
Ayse_1998 35 hafta çok erken değil mi çatı muayenesi için
FATEE çatı muaynesi sadece normal doğum için mi geçerli ? Bu arada hayırlı olsun 🙏
FATEE nst nek?
FATEE bılmıyorum kı cnm dogum seklını belırlerız dedı
Buseufuk1531 evet normal doğum için geçerli sezaryanda bıçak altına yattığın için gerek yok ben inşallah normal istiyorum açılmam olursa hala suyum geliyor bakalım hayırlısı
Buseufuk1531 sezeryan istiyorsanız asla baktırma 😂 benim çok acımıştı yarıda bıraktırdım dayanamadım darmış çatım zaten bende sezeryan istiyordum gerek yok sezeryan birinin baktırmasına
FATEE allah yardımcınız olsun canım 🙏🌸
Bende ilk 32 haftalıkken girdim şimdi Marmara araştırmaya 35. Haftaya girince giricem 34′ den sonra zaten doktor söylemeden muayeneden önce giriyorsun
cannkmrc birçok kişi 31 32 haftalıkken yazmış ben 34 üm şuan hiç girmedim nst ye de alttan muayeneye de girilmesi gerekiyor mu acaba geç mi kaldım ben doktorum da hiç bişey söylemedi
ikiprensesannesi06 ben 32de ntsnin 3üsüne girdim kasılmam çıktı ebe çatı muanesi de yaptı açılmam yoktu Allah’tan şimdi cuma günü yine kontrolüm var ntsye gircem yine
Babykalamar aynı günde girmişiz😂😂😂 bende 33+4 te girdim
YagmurAnnesi bende devlete gidiyorum 34te gittim 36da gel dedi nst den felan bahsetmedi bizimki doğumdan önce almayacak gibi 😂