Nzlsgt_1 Kızlar ilk nst ye ne zaman girdiniz ve 36 haftalıkken doktorum gel dedi gidicem de Alttan muayene edermi acaba açılma var mı diye
Halimbey Nzlsgt_1 doktordan doktora değişir muayene bazıları etmez bazıları eder yorum yapamıyorum ve nst için biraz geç kalmış sanki
FATEE Nzlsgt_1 32 haftada girdim 37 de girdim şimdi 39 oldum hastanede giriyorum nstye suyum geldi çünkü :))
FATEE _aysemiaa çatı muayenesi erken değil mi o hafta için ya ben 39+1 im normalde bu cumartesi ilk defa çatı muayenesine girecektim ama bu geceye nasip oldu suyum geldi
FATEE Buseufuk1531 evet normal doğum için geçerli sezaryanda bıçak altına yattığın için gerek yok ben inşallah normal istiyorum açılmam olursa hala suyum geliyor bakalım hayırlısı
Symaaas Buseufuk1531 sezeryan istiyorsanız asla baktırma 😂 benim çok acımıştı yarıda bıraktırdım dayanamadım darmış çatım zaten bende sezeryan istiyordum gerek yok sezeryan birinin baktırmasına
Prenses34_annesi Nzlsgt_1 Ben ilk 31+2 de girdim hiç bir sorunum yoktu doktorum soktu ilk çatı muayenesi de 36+4 de yaptı bana şuan 37+3 üm kızımla 🥰
-Papatya- Nzlsgt_1 dün gittim hastaneye kültür testi aldılar alttan. Nst ye daha erken aldılar beni küçük bi ameliyat geçirdiğim için. Ama normalde ne zaman alıyorlar bilmiyorum 🤷🏻♀️
cannkmrc Bende ilk 32 haftalıkken girdim şimdi Marmara araştırmaya 35. Haftaya girince giricem 34′ den sonra zaten doktor söylemeden muayeneden önce giriyorsun
Hilalr cannkmrc birçok kişi 31 32 haftalıkken yazmış ben 34 üm şuan hiç girmedim nst ye de alttan muayeneye de girilmesi gerekiyor mu acaba geç mi kaldım ben doktorum da hiç bişey söylemedi
ikiprensesannesi06 Nzlsgt_1 İlk 31 haftalıkken girmistim alltan muane yapmadı kasılmam çıkmıştı hatta muane etmedi Altan günün yaklastiysa mesela doğuma 1 hafta kaldıysa gününü gecirdiyse bebek öyle bakarlar Altan canım
Son-gul35 ikiprensesannesi06 ben 32de ntsnin 3üsüne girdim kasılmam çıktı ebe çatı muanesi de yaptı açılmam yoktu Allah’tan şimdi cuma günü yine kontrolüm var ntsye gircem yine
YagmurAnnesi Nzlsgt_1 devlete gidiyorum 30 da randevum vardı 32 de gel dedi. 32 de nst ye girdim. Devlet alttan muayene etmiyor
Ysm0307 YagmurAnnesi bende devlete gidiyorum 34te gittim 36da gel dedi nst den felan bahsetmedi bizimki doğumdan önce almayacak gibi 😂
Bebisinizz Nzlsgt_1 ilk nst me 32haftalıkken girdim 35 haftalığım artık her kontrole gittiğimde giriyorum ağrılarım vardı birkaç gündür dün gittiğimde alttan da baktı açılmam var mı diye