Nzlsgt_1 ben 32 haftalık oldum dün doktora gittim beni nst soktu siz 36 haftalık oldunuz hayla almadılar mi sizi nst ye
İlk NST
FATEE nst nek?
Minigim--2 yok ya zaten ayda bı gittim en son 32 ydim nst almadı bı ay sonra gel dedi 36 iken gidicem işte önümüzdeki hafta bakalım alacak mı bsy demedi
@Nzlsgt_1 selam canm benim 32,33 haftalarda Nstye girdim alttan muayene ediyorlar evet açılma varmı yokmu diye 37hafta olduk 2 haftadır ultrasondan bakmıyor sadece kalp atışlarını dinliyor, açılma varmı diye bakıyor.
Nzlsgt_1 ben 34 den itibaren girmiştim 37 sonunda yaptı alttan muayneyi ama 36 da şunu dedi nst te baktı öle sancin falan çıkmamış muayneyi bidahaki hafta yapalım dedi
Nzlsgt_1 ben suan 32.haftamdayim 34te girecegim ilk defa
Ben de 36+4 üm haftaya gireceğim ilk defa doktorum erkenden girmeye gerek yok dedi,🤭
35+6 da girdim geçen hafta cuma günü, erken girmeye gerek yok dedi doktorum
Nzlsgt_1 bnm erken dogum riskim vardi 23. Haftada girdim ilk
Nzlsgt_1 30dan beri nst ye giriyorum
tgcebl nst ne demek nasilnoluyo
_almirasmom 35 hafta çok erken değil mi çatı muayenesi için
Nzlsgt_1 saçma 30 haftadan sonra 15 günde bir çağırmaya başlıyor doktor 32 de nst baglaniyor
Buseufuk1531 sezeryan istiyorsanız asla baktırma 😂 benim çok acımıştı yarıda bıraktırdım dayanamadım darmış çatım zaten bende sezeryan istiyordum gerek yok sezeryan birinin baktırmasına
Nzlsgt_1 ben 20 haftamda girdim çok şükür hersey yolunda acilden girmistim sancim oldugu icin çok şükür nst de sancim cikmadi insa erken digum da olmaz ya ilk cocugumda surekli erken doğum dediler di hep ya inşallah bunda olmaz