Leylaayla çok kötüyüm canım yatamıyorum sağ sola dönemiyorum cuma transfer günüm inşallah geçer 😔
Opu işleminden sonra oluşan ağrı ve şişkinlik??
aysegulka01 ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki 🤦🏼 aynısını yaşadım hatta ağrıdan eğilip kalkamadım bile çorabıma kadar eşim giydirdi ve yaklaşık ben 1 hafta çektim ağrı kesiciler cok fayda da etmedi 🤦🏼 sanırım toplanan yumurta cokluğuydu alakalı.. İnşallah bir an önce atlatırsın 🙏 ilaçkarınızı düzenli almaya dikkat edin. kaç yumurtanın toplandındı.?
aysegulka01 çok geçmiş olsun, normal olduğunu söylüyorlar bu durumun yavaş yavaş yürüyüp gazı atabilirsiniz ağrı kesici vermişlerdir dayanılmayacak noktada için. Bende hiç sorun olmamıştı sadece anestezi biraz sersemletmişti
Ohss olmuş olabilirsin bol su ic yürü yine de geçmiyorsa doktoruna söyle hemen benim de 23 yumurtam vardı ohss oldum nefes bile yarım alıyordum su bile içemiyodum çok kötü bir durum ama bana hemşireler öyle bir durumda bekleme gel dediler gittim rahimden sıvı çektiler öyle rahatladım
Dorukkusumm bence yumurta çokluğundan değil de bünyeden bünyeye değişiyor olabilir canım çünkü benden 29 yumurta toplandı ben merkezden çıkar çıkmaz yemek yiyip sahilde tur atmıştım bir tane bile ağrı kesici içmedim hiç ağrım olmadı ve kanamam bile olmamıştı😇 yumurtaların çok olması toplamadan önce rahatsız etmişti beni baya bi eğilemiyordum şişmişti karnım iyice artık alsınlar bir an önce de kurtulayım diyordum 😄
27ozlem maşallah size o zaman bende de 31 tane toplandı ama 1 haftama maal oldu içmediğim antibiyotik ağrı kesici kalmamıştı 🤦🏼😀
Dorukkusumm ay kötü olmuş ya bir hafta da az bir süre değil ki yıpratmıştır seni peki yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olmuştun
27ozlem onu çok hatırlamıyorum 🤦🏼 hatta şey demiştim opuda bu hale geldiysem doğumda perişanım kesin 😀
Dorukkusumm Allah kolaylığını verir inşallah ben de hep zor geçecek falan diye düşünüyordum ama kolay geçmişti hiç belli olmaz belki doğumda hiç sıkıntısız geçer hem bunda elimizde somut bir şey yoktu doğumda en azından bebeğe kavuşma var o ağrıyı hafifletir 😂🥹
aysegulka01 ohss olmuş olabilir misin acaba kaç tane yumurtan toplandı
27ozlem vallahi bende bu şans varken herşey olur hamileliğin 7.haftasından beri perişan Bi haldeyim doktor kontrolü hariç evden çıkamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Dorukkusumm amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🌸
aysegulka01 gecmis olsun cnm bende opu sonrasi cok siskinlik yasadim resmen o yana bu yana dönerken biriken siviyi hissediyordum bol proteinli beslen ve proteinli laktozsuz süt ic bol bol ben icim markasinin almistim 3. gün sabahi tamamen siskinligim gitti
Dorukkusumm 14 tane toplandı canım bugün daha iyiyim çok şükür ama dün çok kötüydüm yine de sonuç olumlu olsun da buna da değer 🌸
yanlisanlamaama evet ilaç kullandım canım dün
symabskrt bende ohss korktum ama çok şükür bugün daha iyiym ☺️
27ozlem ya evet bende dün öyleydim cok şişmişti artık dayanamıyordum nefes alırken bile zorlanıyordum şişlikten 😄
Mhtpflz 14 tane canım
Kızlar opudan sonra doktor ne zaman bilgi veriyor embriyo hakkında dün opu oldum bugün ararlar değil mi doktor da söyledi ama daha arayan yok çok merak ediyorum sanırım 5.gün embriyosu transfer edilecek transfere az kaldı çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu tüp bebek tedavisi yolunda ilerleyen herkese ilk deneme de olumlu sonuç almayı nasip etsin 🌸
aysegulka01 güzel haberlerle gel inşallah 🙏