• Gebelik
  • Vajinada siyah ben gibi ne olduğunu bilmediğimm bişey 😭

Kızlar merhaba ya sanki uzun zamandır var gibi böyle bişi ama hiç bakmamıştım çünkü göremiyordm karnimdan 38 haftalık hamileyim kameraya çekip bakayım dedim sivilce gibi ama rengi siyah gibi bişi var vajinmin sol tarafında forumlardan okudum ama hep eski tarihli arkadaşlar yazmış yakın zamanda başına gelen varmı ne olabilir ? Doğuma da kaldı 1 hafta şuan endişe etmeye başladım sıkmaya çalıştım sıkmıyor içinden iltihap falan da çıkmıyor ne olabilir neden olmuş olabilir ?

Al-ed3 hahshshshs😄 aklıma o geldi, kıl dönmesi olabilir ya da ben olabilir. Doğum öncesi Dr göstermeniz iyi olur

Aynı noktadan bende de var hatta ağdacım söyledi sıkınca hiç birşey çıkmıyor dudak kısmında çok hafif içe doğru tek bir tane siyah sanki kan toplamış gibi ama minicik . Önemsemedim ben 😂

mzyynkbra evet aynen öyle bişi 🙊🤭 demekki hamilelikte oluyormuş öyle bişi garip 😀

Al-ed3 ayneen çünkü daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım 😂 demek ki gebelikle alakalı

Al-ed3 bende de çıktı çok net hatırlamıyorum ama 18-20 haftalardı galiba dediğiniz gibi sol tarafta ve siyah. Bence o normal küçük kahverengi bir ben ama tabi hamilelikte vajinada renk koyulaşması olduğu için siyah görünüyor. 35+1 deyiz şimdiye kadar bi etkisini görmedim bir de çok yerde okumuştum hamilelikte farklı farklı yerlerde böyle şeyler çıkabiliyor diye

Al-ed3 benim de geçen hafta oldu ben anneme teyzeme gösterdim çıban dediler içi sertti çünkü benim hemde baya burayada yazmıştım hatta sonra her gün 3 kere çay ağacı yağı sürdüm o bölgeye sadece böyle böyle siyah siyah akıttı içinde tuttuğunu rahatladım yürütmüyordu bile.Kıl dönmesi mi çıban mı hala bilmiyorum ama şu an geçmiş durumda.Ben ağda yaptırmıştım yeni tüylerim çıkmaya başlamıştı belki ondandır dedim bilemiyorum.