Enfeksiyon için donaxyl fitil kullanan var mı iyi geliyor mu ?

sevll01 kullandım ama ben pek faydasını görmedim. Siz yinede doktor yazdıysa kullanın belki siz görürsünüz faydasını

Benden kullanıp faydasını görmedim malesef.

sevll01 ben 3 farklı fitil kullandım geçmiyor ama ilerlemesin diye kullandım

Ya bende de yeşil sulu akıntı var fitil kullanıyorum ama geçmedi bir türlü çok endişeleniyorum bir sorun olur mu diye hijyene de çok dikkat ediyorum ama geçmiyor tek kullanımlık olan şaseden de kullandım geçmedi 😔

sevll01 geldi ama tam gitmedi toz olanı daha iyi çözdü beni suya döküp içtiğim

Alpserrab ben kullanmadan önce aslında çok sık akıntım yoktu arada sulu akıntım geliyordu doktorda bu ilacı verdi kullandıktan sonra şimdi daha da çoğaldı akıntım. Acaba ilacın etkisi mi bu anlayamadım

sevll01 ben suyum geliyo sandim gittim hastaneye akıntı dediler halen ara sıra geliyor birde vajinam cok islak kiloduma gelmesede o islaklik nemli olduğunu hissediyorum sizde de oyle mi valla ben fitili kullandim ama geçmedi

Kucuk_melegim ben fitili daha yeni kullanmaya başladım arada bir ıslaklık geliyordu doktor muayene etmeden donaxyl fitil verdi şimdi su gibi iç çamaşırım. Bir de sanırım çok az sıvı tükettiğim zaman geliyor diye tahmin ediyorum

sevll01 valla canim siviyla alakasi yok bende kullandim fitilden oluyor ve cok su iciyorum