Alpserrab sevll01 kullandım ama ben pek faydasını görmedim. Siz yinede doktor yazdıysa kullanın belki siz görürsünüz faydasını
Kucuk_melegim sevll01 evt benim gibi olan biri daha bende de kullandıktan sonra sulu akinti geldi cok normalmiş
Haticezk Ya bende de yeşil sulu akıntı var fitil kullanıyorum ama geçmedi bir türlü çok endişeleniyorum bir sorun olur mu diye hijyene de çok dikkat ediyorum ama geçmiyor tek kullanımlık olan şaseden de kullandım geçmedi 😔
sevll01 Alpserrab ben kullanmadan önce aslında çok sık akıntım yoktu arada sulu akıntım geliyordu doktorda bu ilacı verdi kullandıktan sonra şimdi daha da çoğaldı akıntım. Acaba ilacın etkisi mi bu anlayamadım
sevll01 Kucuk_melegim umarım iyi birşeydir bazıları vajinayı temizlediği için olduğunu söylüyor ama insan yinele tedirgin oluyo
Kucuk_melegim sevll01 ben suyum geliyo sandim gittim hastaneye akıntı dediler halen ara sıra geliyor birde vajinam cok islak kiloduma gelmesede o islaklik nemli olduğunu hissediyorum sizde de oyle mi valla ben fitili kullandim ama geçmedi
sevll01 Kucuk_melegim ben fitili daha yeni kullanmaya başladım arada bir ıslaklık geliyordu doktor muayene etmeden donaxyl fitil verdi şimdi su gibi iç çamaşırım. Bir de sanırım çok az sıvı tükettiğim zaman geliyor diye tahmin ediyorum
sevll01 Alpserrab çok değişik su ve böyle iç çamaşırımın ön kısmına doğru beyaz tortu gibi bişey kuruyo anlamadım gitti
Kucuk_melegim sevll01 valla canim siviyla alakasi yok bende kullandim fitilden oluyor ve cok su iciyorum