Sevval0308 Seval75 çok şükür. Rabbim hicbirimizi evladiyla sınamasin 💚🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah yavrularimizi 💋
Seval75 Sevval0308 Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin☺️🙏 karnında yavrusu ile kavuşmayı bekleyenlere de sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah bu mübarek aylarda kimseye evlat acısı göstermesin ❤️🥲
Seval75 poyrazin_annesi28 Böyle yorumlar görmek o kadar mutlu ediyor ki çok teşekkür ederim inşallah 🥰😍😍😍
Seval75 Tuba11 Böyle pozitif insanlara bayılıyorum 🤩☺️🙏 enerjiniz pozitifliğiniz daim olsun inşallah dualarım sizinle 💖
Sevval0308 Seval75 aminn aminn gece gece bu duayı ettiren rabbim kabul buyursun insaalah dualarimizi da aminlerimizi de🥹🥲😍
Seval75 Deletedmom_52 Göremedim doğrusu ama bu internette vs araştırmak çok yanlışmış gerçekten yeterki Google a bir başım ağrıyor yazın 😅 sizinde az kalmış detaylı için inşallah bir anormali çıkmaz dualarım sizinle❤️🙏
Seval75 Bngsrbz 23 haftalıkken girdim ilk doktorum 22 de önermişti detaylıyı gidecekseniz iyi olur 22. Hafta☺️ daha sonra iki kez daha girdim takip için
Bngsrbz Seval75 Bebişiniz ultrasonda çok net çıkmış maşallah bu kadar net ve gelişmiş olması çok güzel 🥰 İnşallah ben de böyle net görürüm.
Seval75 Bngsrbz minik bey çok inatçıydı sürekli elleri kolları ile yüzünü kapatıyordu ama çok şükür bugün yakaladık ☺️ Genelde kontrollere giderken tatlı şeyler yiyip gidiyorum hareketli olması için tavsiye ederim siz kaç haftalıksınız 🥰🥰
Seval75 Esrahmet Dimii bende bakıp bakıp öyle diyorum hani neresinde falan. Bayağı poz vermiş gibi normalde hep sırtı dönük ve elleri yüzünde oluyordu bugün şansa işte 🤭🥰
Seval75 Bngsrbz Doktordan doktora da çok değişiyor hareket etmesi için çok uğraşanlarda var öyle başından salanlarda. Şu geriye kalan aylar çabuk geçsin o zaman kucağımızda görürüz inşallah cennet kokuları ile sabredelim 🤭🤩
Esrahmet Seval75 sen kimseye bakma kardeşim.Tamam buradan hepimiz fikir alıyoruz ama bence böyle konuları direk doktora sormaliyiz burda kimse doktor değil sonuçta fikri olanda yaziyor olmayanda. Sen moralini bozdugunla kalıyorsun sadece
Seval75 Gizem2325 Evet bugün aile hekimi de yarık demek değil dedi rahatladım🙏 Çook teşekkür ederiz 😍😍🥰🤭💐
Seval75 dahabirmavi Amin inşallah teşekkür ederiz ❤️❤️😍😍 bizimde ilk göstermedi hep kolları elleri ile kapatiyordu yüzünü doktorum çok uğraştı bu kez de arkasını dönüyordu 3. Kez gidişimde gördüm 🤭😅 inşallah görürsünüz sizde tatlı şeyler yiyin gitmeden🥰🙏