begumge Cyd hamileyken, doğum sancılarımı çekerken, sezeryan dikişleri acılarını çekerken, bebeğim eve geldiğinde emzirmelerimde kedilerim hep yanımdaydı. Kedi yerine o insanları uzaklaştırın hayatınızdan.
Melek951357 Cyd Aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef benim de kedim var ve biz doktora sorduk hiç bi sıkıntı yol dedi parazitleri ve aşısını yaptırdıktan sonra hiç bi sıkıntı yok dedi ki zaten göndermemde hiç bi yere 🙄😍
SinemDoanay Sevgiseli asıl saçma bulan sizsiniz meden girip sayfaya yorum yapıyorsunuz ki uzak durun ..
Sevgiseli Sana mı soracağım yorum yaparken. Ozaman bütün hayvanları evine al bak banane beni ilgilendirmez herkes burada fikrini söylüyor. Binada sen karisamazsin
iremby Cyd kedi kopek besleyen cok insan var ve çocuklarını buyuten bir sorun olcagini sanmiyorum banada zamanında cok dediler ama hepsinede hayir yok ole bir sey dedim kapandi agizlari. Benim evimden millete ne acaba
DanLa Setenay zararı olsa önce doktorlar kendi evindeki hayvanları çıkarır bence. Benim doktorumun ikiz bebekleri ve kedisi koyun koyuna yaşıyorlar resmen. Belki veteriner arkadaşınızın eşinde toxoplasmayla ilgili bi sorun olduysa önlem için uzaklaştırmışlardır. Ama kedilere gelene kadar o virüsün bulaşacağı çok daha basit şeyler var
Duyguvv Cyd benim evde kedim var banada diyorlar ama gülüp geçiyorum asla göndermeyi aklımdan dahi geçirmiyorum keza ben düşünsem eşim ve oğlum karşı çıkar yavruydu bulduğumuzda ve biberonla mamayla bebeğe bakar gibi baktık gece miyavladığında karnını doyuruyordum eşim işe gitmeden onun karnını doyuruyordu bu şekilde baktık 7 aylık oldu çokta alıştık bebeğim doğduğu zamanda hiç sorun olacağını zannetmiyorum Aşıları yapıldığı taktirde sorun olmaz