arkadaslar ilk gebeliğim ama böyle mi olması lazım bilgim yok yardımcı olur musunuz 30+5 haftalık hamileyim karnım taş gibi dokununca falan sert bebek hareketi hissediyorum ama sanki bazen toplanıyor anlamadım bu haftaya özel bir sey mi nedir herkesin mi böyle yoksa kötü bir durum mu nolur bilgisi olan var mı 🥺
karın sertlesmesi
haticenurrr benimde hep öle oluyordu 38 haftalığım hala toplanma sertleşme oluyor
- Düzenlendi
haticenurrr 33+6 aynı şeyi yaşıyorum ve erken gelme korkusu başladı nedense genital bolgemde siddettli agri hanilelik boyunca vardı zaten ama daha da arttı uykularım kaçtı 1 ay daha gelmesin diye dua ediyorum
haticenurrr 27yim bende de oluyor ama anlık geçiyor doktoruma sordum bazen toplanınca yapı gereği hissedersin uzun sürer ağrı olur sancı yaparsa gel dedi ama benim ki 1 dk bile sürmüyor
Semilk05 doktorunuza sordunuz mu peki hic 🙏🏻
Beyzafd bende aynı şekilde endişelenmeye basladım açıkcası normal mi anaormal mi😢
haticenurrr kendini yordugundada olur bu kasilmalar. Boyle durumlarda hemen dinlenmeye bak karnini oksa
haticenurrr bende de oluyordu karnım geriliyordu ara ara normal sanıyordum ama 32.haftada nstye girdim sancı yükseldi öyle kasıldığı anlarda yani benimki normal değilmiş siz girdiniz mi nstye
Sevgiozdemir hic girmedim canım en son 27-28 haftalarda gitmistim şimdi 32 de gidicem bakalım belki sokar nstye
as_af 2 gündür falan temizlik cok yapıyorum yordum galiba kendimi gerci internette baktımda rahim büyümesi bebek gelismesi gibi sebeplerde cıkıyor
haticenurrr beni de ilk 32de soktu nstye yine de kendini yorma dinlen 🙂
Sevgiozdemir doğum kasılmasıymı çıktı nst de ? Doktor bişey önerdi mi öyle anlarda yani önlem alındı mı..36 dayım ben de oluyordu ara ara ama şuan artık uykudan uyandıracak ölçü de sertleşiyor bana tuhaf geldi..yalancı kasılma da olabilir ..
badempregnant evet 60 hatta 80e çıktığı bile oldu ciğer geliştirici iğne yapıldı serumlar takıldı ilaca başladı bir gece hastanede kaldım kasılmaların şiddeti düşünce çıkardı hapa devam ediyorum her hafta nstye gel dedi ama benim rahim ağzı uzunluğundan dolayı erken doğum riskim de var. En iyisini yine doktorunuz bilir bana da sıklaşan şiddeti artan ağrın olursa direk gel dedi yalancı mı gerçek mi insan ayırt edemiyor ☹️
Sevgiozdemir birde bende böyle tık tık tık diye bir sey oluyor bebegin hıçkırığı mı ya da o sertlesmeyle alakalı kasılma tarzı bir sey mi anlayamıyorum 🥲
haticenurrr bende de oluyor o ama acı veren rahatsız eden bişey değil hıçkırık gibi bişey olabilir diye düşündüm bende ☺️
Sevgiozdemir evet ben gecmis haftalarda da arastırmıstım kalp atısı sanmıstım ama hıçkırıkmıs 🥰insallah öyledir artık baska sorunlu bir sey olmasında 🙈🙏🏻 birde hıçkırık diyaframın vs gelistigini gösteriyormus 🥰