• Doğum
  • Doğumun başladığını nasıl anlamıştınız

babybmom20 bende 36 hafta içerisindeyim gelsin istiyorum artık bir yandan da zayıf olur şimdi gelmesin diyorum göbeğim iyice düştü bakalım ne zamana gelecek

Ruken_olgn valla doğurmayı bende istiyorum ama ciğer gelişimi filan tamamlanmamış oluyormuş ya korkuyorum

Sena00 yüksek ihtimal bende yalancıdır diye düşünüyorum ama belli de olmaz diyor bir yanım

Benm son bı kaç gün aşırı uykum vardi gözlerimi acamiyordum bide ağrıların vardı normal sanıyordum .cuma vakti öğlen lavaboda önce Nisan geldi eşimi aramak için çıkarken banyodan suyum geldi 🤭 snrasi eşime ulaştım acile gttik 2defada orda suyum geldi😅 gece 11 bucuktada doğum gerçekleşti 🤗

babybmom20 benim de 36 da böyle sancılarım oldu sevindim doğuracağım diye bu gece 38 oluyorum hala gelem giden yok 🤣 bugün kasılmalarım var bebek kendini kasıyor ama sancım olmuyor yarın çatı muayenem var hayırlısıyla yakındır doğumum 😍

Smynrzl hayırlısıyla kucağına al canım inşallah 🙏🏻 valla bende doğurucam sanıyorum bilmediğimden ikincide tecrübelenirim artık 😂

Smynrzl çevremde soruyorum mesela büyüklere filan ille gelir evham yapma nişan gelmeden diyorlar

babybmom20 hiç bilmiyorum herkesin doğum başlangıcı başka oluyormuş . böyle pelte gibi pihtinin seffafi gibi biseydi hafif pembemsilik vardı icndi görünce dedim bu durum normal değil diye😁

babybmom20 hayır canım ebeyim ben şart değil nişan gelmesi herkesin doğumu farklı ama böyle bi inanış var herkeste benim de annem yanımda şimdi o da dört gözle doğumum için nişanımın gelmesini bekliyor 😅

Bende 36. Haftaya bugün girdim dün belim ağrımaya başlamıştı doktora gittim bugün sancı çoktı nst de yarın tekrar nst ve rahim muayenesi yapacak bi gitseniz iyi olabilir

Smynrzl ay valla bende diyorum insanlar yazıyor gelmeyen de varmış diyorum ille olacak diyorlar 😂