Cansusnr gece yatarken 2 tane al sabah 1 öğlen 1 tane Olacak şekilde dene canım en azından sabah bulantıların olmaz. Akşam bir tane Alman yeterli gelmiyordur. Eğer buna rağmen bir kaç gün daha şiddetli devam ediyorsa doktorundan takviye isteyebilirsin bazen tek başına yeterli olmuyor maalesef

MaviK 1haftadr mide bulantısındn yemek yiyemiyorum bugün doktora gittim soyledim ama normal şeyler yapacak bişey yok dedi

Cansusnr ben de ağır geçirdim valla anlıyorum seni bana doktorum ek bir tane daha verdi zofer muadili ( onzdy-zofran) aynı bunlarda. Günde 2 tane de onu içiyordun prilama ek öyle rahatladım diyebilirim. Diğer türlü tek başına etki etmedi prilam bana. 12. Haftaya girdim şimdi sadece prilam kullanıyorum yeterli geliyor. Yine söyleyin eğer tamamen düşürüyorsa sizi verecektir

MaviK bende 11haftadym insAllah artık yavaştan geçer bu mide bulantısı konusunda Allah yardımcımız olsun

Cansusnr inşallah canım ilkinde 12. Haftada bitmişti benim bu da tam 12. Haftaya girdim ikinci ilaca gerek kalmadı ama tabii yine bulantım var fakat yiyorum gözüm açık hareketliyim tamamen azaldı gibi. Darısı sana az daha sabret 🌸

İnan seni çok iyi anlıyorum prilam içtim hiç fayda etmedi etmedi özellikle 9-10. Haftalar mide bulantımın zirve haftalarıydı hastanelik oldum en son çare Onzyd kullandım 15 gün falan direk kesti ama doktoruna sormadan başlama doktoruna danış gerçekten şu yoğun dönemlerini onunla atlat en azından 👍🏼

Cansusnr o hiçbir işe yaramıyor ONZYD diye bi bulantı ilacı var doktor yazmadan alamıyorsun cok etkili bi ilaç 5 dk da etki ediyor doktorunla görüş ilacını prilam yerine diğer ilaçla değiştirsin bence 😊 bende ilk prilam kullandım bulantımı geçirmedi ayrıca da mide agrısı yaptı hastanelik oldum 🤦‍♀️

Hkarya 1haftada 4kilo vermişim aç olupta yiyememk en kötüsü mutlaka ilacımı değiştircem yarından itibaren

nazlicsgn 1buck aydır prilam kullanıyorum gerçekten hiçbir etkisi yok son 1haftadr da sabah 2tane icmeme rağmen en küçük etkisi yok

Cansusnr aç karnına içtiğiniz zaman faydası oluyor tok karnına maalesef bi ose yaramıyor 😖

Cansusnr bende prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tane ben çok fayda gördüm 1 akşam içmedim sabahında klozet başında buldum kendimi 😩