SeKa26 Diidosd tabi özel olduğu için ödedim tek gebelik 500 liraydı yılbaşından önce arttı mı bilmiyorum
rose_gold_26 Diidosd Zafer Bütün Şehir Hastanesi’nde sanırım doktorum onu da söyledi ama cihazlarında skntı varmış galiba ve randevu bulmak biraz skntı oluyor devlette.
Diidosd rose_gold_26 hmm anladım. Ben Bilecik’te gideceğim de. O yüzden bir sorayım demiştim. Arayacağım bakalım ne diyecekler. Teşekkürler bu arada
Happyhappy__ rose_gold_26 ne gibi sıkıntı? Öyle bişey olsa kimse gitmez o doktora ben onun hastasıyım adam gayet çok detaycı hiçbir riski kabul etmiyor
rose_gold_26 Diidosd Hangi doktor acaba , bende Turgay Şener e aldım randevu ama ücretini sormadım, arkadaşım en son 600 TL demişti belki artmıştır oda.
Diidosd rose_gold_26 Osmangazi üniversitesinde randevu verebiliyoruz dediler. Ben oradan alacağım sanırım
Dnzmom rose_gold_26 bende bugün randevu aldım Turgay beye, tek gebelik 750 TL detaylı ultrason ücreti.
rose_gold_26 Diidosd Anladım , benim Şubat’ın sonunda. Tıpta yaptırırsanız beni de bilgilendirir misiniz rica etsem ?
Diidosd rose_gold_26 tabiki. Randevu alınca da gidip gelince de yazarım unutmazsam inşAllah. Ben unutursam siz hatırlatın ama olur mı
Sevengil rose_gold_26 bende Turgay senere gittim. İyi ilgilendi. Bebeğim doğdu idrar yolunda genişleme varmış bu ultrasonda görülebilir bı şey fakat detaylida bı şey demedi doktor bey