31 haftalık gebeyim 4-5 gündür çok çok az hareket ediyordu bebeğim bugün doktora gittim nst’de baktı ve evet biraz hareketsiz çıkmış yarın tekrar bakalım falan dedi hala hiç hareket etmedi başına böyle bir durum gelen var mı neden acaba bu denli hareketsiz ya da hareketi az olup doğum sonrası herhangi bir sıkıntı ile karşılaşan var mı arkadaşlar aranızda
31 hafta bebek hareketleri(önemli)
aysenur449 nst de sanci ve kalp atisinda bir sikinti var mi saxece hareketsiz mi
aysenur449 yer daraldikca hareket etmesi azalıyor benim ilk oğlum iriydi onda da 30dan sonra az hissettim şimdiki oğlum normal haftasında daha çok hissediyorum birde dinlendiğin zaman hissediyorsun ben kosturmadan geceden geceye dikkat edebiliyorum
Plnpars kilosu da çok değilmiş 1610 gr 31 haftaya göre normal dedi
aysenur449 kağit elindeyse bir bak istersen. Ama senin hareketli oldugun anlarda bebegin sivisida hareketli oldugundan heo uyur sen yattigin dinlendigin zaman sivi durdugu icin uyanir ve baslar hareketlere
as_af yok maalesef doktor aldı ama yarın çekerim inşallah teşekkür ederim bilgilendirme için 🫶
aysenur449 rica ederim gönüle doğru suyu serpebilmek çok önemli
Merhaba. Ben de 31.haftamdayim. Bebegim hareket ediyor ama oncesine göre cok azaldi alani daraldığı icin dr. Normal dedi. Bugün ultrasonda baktik gerçekten kordon bebegin her yerinden geçiyor sıkışmış kalmış ama bence panik etme gayet normal :)
aysenur449 24 saatte 10 kez hareket ediyorsa yeterlidir diyordu doktorum