Dilaraa23 Merhabalar 👋 Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım kaç saat aç kalmam gerekiyor birde su içebiliyor muyuz
Tugceasel21 Dilaraa23 Sabah aç gitmen yeterli ben su icmemistim zaten icecigin su ve toz karisimi bir icecek 1 saat arayla toplam 3 saat ac kaliyorsun ama kac grm glukoz verecegine bağlı benim 100 grmdi
Meryyil Dilaraa23 8-10 saat arası açlikla gidiyorsunuz ,aşağı yukarı hastanede de 2 saat aç bekliyorsunuz ,önce açken sonra glikoz içince kan veriyorsunuz ,1 saat sonra 2.kani veriyorsunuz
nur34_ Dilaraa23 doktorun seker tuklemesi isterken bilgi vermedimi bna ac tok fark etmiyor dedi sabah gittigim icjn kahvalti yapmamıştm yapabilirdmde bna kalmisti sadece kan alan kisi sekerli suyu ictikten so ra bir saat bisey yeme dedj okadar
Tugceasel21 Dilaraa23 o zaman 2 saat galiba 1 saat arayla kan veriyorsun ilk etap derken tekrardan bidaha mi yapicak
Dilaraa23 Ecem95 geceleri uyuyamıyorum 1 aydır falan hiç sabah 6 7 gibi anca dalıyorum hiç uyumadan sabah 6 da cgitsem sonuçlar düzgün çıkar mı acaba ya
nur34_ Dilaraa23 sorsaydin keske canim yinede ac git istersen garantiye al kimisine ozellikle ac gelin diyorlar
selinsmother Ben 50lik yaptırdım gittğim gibi içeceği içtim tadı elmalı sodaya benziyordu 1 saat sonra kan verdim . Yani toplam 1 kere kan verdim
EzgivardaR selinsmother bu oranları doktormu belirliyor yoksa bizmi 50 yada 75 olarak bizmi karar veriyoruz
selinsmother Dilaraa23 evet hatta bana açlık tokluk farketmez dedi☺️umarım güzel sonuç alırsın benim tam sınır 140 çıktı
mmiraclee Gece 12 den sonra birşey yeme demişti benim doktorum önce açken ilk kan alındı benden hatta idrar tahlili de istendi sonra 75′ lik glukozu içtim 1 saat sonra 2.kan ve sonrasında 1 saat daha bekleyip 3.kan verdim ben
Diyar75 Ac gitmelisin cnm 50 lik vericekse 3 kez kan alinacak 1 er saat arayla bende yaptim sekerim çıktı ama şu an ölçüyorum sürekli
mervesu12 Dilaraa23 ben gece 12’den sonra bir şey yemedim ilk aç kan veriyosun sonra o soda gibi bir şeyi içiyosun 15 dakika içinde bitirmen lazım bir saat sonra kan veriyorsun tekrardan bu sürede su vs içmek yasak