Merhaba kızlar hamilelikte saç dökülmesi yaşadınız mı ya da aksine yeni yeni saçlarınız çıkmaya başladı mı ? Bu gibi belirtileriniz oldu ise ne zaman başladı ve neler kullandınız sevgiler💙

Tgcccc canım benim 8-9. haftadan sonra inanılmaz derecede dökülme yaşadım ve hala 13 hafta olmama rağmen geçmedi.Çok fazla döküldüğü için kestirmeyi düşünüyorum belki biraz azalır diye🥲

Tgcccc bende çok yaşadım. hindistan cevizi yağı ve tatlı. Badem yağıni kyllanmaya başladım ve çok faydasini gördüm cnm . Hatta gratiste indirime düşmüşlerdi bugun aldim yıne.

Tgcccc ilk hamileliğimde saçlarım kaşlarım hep çok dökülmüştü. Doğumdan sonra yavaş yavaş tekrar çıktılar. Eski haline geri döndü.

Yk6321 ne zaman dökülmeniz başldı? BAdem yağını bende cildime kullaniyorm

Ndt ne zaman dökülmeniz başlamıştı,bende aksine tüylendim 15+2😃

• Ndt bunu yanıtladı.

Tgcccc
              Cnm benim saç dökülmem hep vardi zaten ama ilk gebeligimde aşırı döküldü bunun bir çok nedenleri var özelliklede vitaminsizlik kansızlık bunlarda bende gebelik doneminde dahada arttı. Ozamanlar kullanmadim bilmiyordum da.bu ikinci gebelikte yine dökülmeler artinca bende hindistan ve badem yağını sac diplerime kullandim saç uclarinada sarmisakli zeytin yağı ni kullandım. Iki diş sarmısağı bir kapakli sisede yarım cay bardağı zeytin yağı ile bir ay karanlikta beklet haftada bir kullan dustan önce 40 dakika bekletip duşa gir. Ve bana çok yaradi saç
              Dökülmelerim en aza düştü yumuşacık ve parlaklık yarattı. Zaten bitkisel yağların bir çoğu tüylenme yapar boşuna saç kaş kiprikte kullanilmiyor😊 vucuduna da vazelin veya bebe yağı sur cnm.umarim yardimci olmuşumdur

Tgcccc 20. Haftadan sonra azar azar döküldü. Öyle bir anda olmadı ama özellikle kaşlarım incecik kalmıştı.