Hamideersin ay maşallah maşallah bu ne güzel hikaye ya 💘 daha dün görmüştüm son beş yazmıştın. Çok mutlu oldum maşallah tekrar tekrar. Dilerim darısı başıma nasıl heyecanlı ve stresliyim😑 neler yaptın nasıl hazirlanmistin bu doğuma benimde son 18
Pozitif mi pozitif jet hızıyla doğum hikayem
Hamideersin yani doğum anında olması lazım önceden okunup koyulsa pirinç hastane de de sancı çekerken yutsam olmuyor mu yani ?
Hamideersin 2.dogumunuz daha mi rahat oldu
Hamideersin okurken gözlerim doldu🥹 ne güzel bir doğum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin🌸 bizde 35 haftalığız bakalım kaçıncı haftada kucağıma alacağım bebişimi bende eşime okutayım dediğiniz pirinçe okutulan ayeti bana da dua edin inşallah hızlı ve acısız bi doğum olur🥹💗
Maşallah 🙏 son gunlerdeyim. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 🙏
zeynepaylaipek inanın özel hiç bişey yapmadım sadece bol yürüyüş ve bol temizlik o kadar onun haricinde hep dua ettim
Merveunal13 yok yok olur neden olmasın
balporsuguu evet kesinlikle daha hızlı ve daha kolaydı
Bebisinizz hepinize tek tek duamdir bı avazda kurtulursunuz inşallah
Snglhrnr amin hepinize kolay doğum diliyorum
Hamideersin çok teşekkür ederim sonuçta o an annem vs yanımda olmayabilir ani bişi olabilir evde kendim okuyup koycam bir kaba evde de çekerim biraz sancımı her sancı da da içerim . 🤲 Benşm de 38+1 inşallah hayırlısıyla kısa zamanda tek avazda olur biter
Merveunal13 Allahım bı avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucaklayın
Hamideersin Allah bağışlasın 🥰bende 2.defa dogum yapicam tek korkum oğlum var cok sürer mi diye korkuyorum oğlum çünkü 18 saat sürdü dogum 2.dogum daha mı kolaydır?
betul22 benim ilk oglum hastaneye yatış yapıldıktan 6 saat sonra doğmuştu ikinci oğlum yarım saat sonra doğdu daha hızlı olmasının sebebi de sonuna kadar evde sancı çekmiş olmam
Hamideersin ilk oğlumda hiç belirtim olmadı sadece 4 cm açıklık var diye yatırdılar 39 .hafta
betul22 benimde sadece sancım vardı ama aciklik yok diye eve yolladılar iyiki yollamışlar bende tam zamanında yetismisim hastaneye girmekle dogumhaneye çıkıp dogurmam yarım saat sürdü diyebilirim
Hamideersin normal istiyorum inşaallah normal doğum yaparım
Kaç kilo doğdu
siyahinciii inşallah
Ys35 3200 gram doğdu