Hamideersin Merhaba canım anne adayları ve canım anneler dün gece 12bucukta çok minik minik adet sancılarım başladı evde çekmek istedim ve süre tuttum saat 6 ya kadar böyle devam etti dayanilmicak gibi değildi ama çok düzenli diye önlem amaçlı acilden girdik baktılar açılma yok şimdi git bugün yarın olabilir 1 haftayı bile bulabilir doğumun dediler neyse biz üzülerek gittik çünkü sancım geçmemiş aynı düzende devam ediyordu ve gittikçe şiddetlenmeye başladı bu arada annem 41 pirince 41 Ayetel Kürsi okudu ve her sancım geldiğinde 1 tane yutmami istedi dediği gibi her sancı vurduğunda bir tane yutup inşirah süresini ve summes sebile YESSERAHU ayetini okudum neyse 4e çeyrek kala yola çıktık çünkü aşırı bı baskı hissetmeye başladım ve dayanamiyodum geldik tekrar 4 te acile bı baktılar 9 cm üstümü bile giyemedim ıkınma sakın ıkınma diye diye yukarı dogumhaneye çıkardılar bı anda kendimi catalda buldum şimdi sancı vurdukça son gücünle kakani yap dediler dedikleri gibi yapmaya çalıştım bı kaç kere kesik kesik ikindim diye olmadı sonra asla kesme son gücünle dediler ve o zaman bebeğim dünyaya geldi çok şükür çok minik bı dikişim varmış demelerine göre azıcık da kakasını yapmış benim yaramaz çok şükür bende bebeğime kavuştum darısı sizlerin başına ben duanın gücüne çok inanırım dua sayesinde 4te girdiğim hastaneden 4 buçukta doğum yaptım merak ettiklerinizi cevaplarım
Tugcelb Hamideersin yaaa ne güzel bir doğumunuz olmuş resmen bir avazda çıkıvermiş yavrunuz. Ayyy darısı bana inşallah bende sancılarımı evde çekmek istiyorum o yüzden suyumdan önce sancım gelir inş. Bugün kontrolde 1 cm açılmam var diye biraz kendisi esnetti 1 2 cm açalım diye uyardı. Az önce kanamam geldi korktum doktorum normal dinlen dedi şimdi dinleniyorum
zeynepaylaipek Hamideersin ay maşallah maşallah bu ne güzel hikaye ya 💘 daha dün görmüştüm son beş yazmıştın. Çok mutlu oldum maşallah tekrar tekrar. Dilerim darısı başıma nasıl heyecanlı ve stresliyim😑 neler yaptın nasıl hazirlanmistin bu doğuma benimde son 18
Bebisinizz Hamideersin okurken gözlerim doldu🥹 ne güzel bir doğum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin🌸 bizde 35 haftalığız bakalım kaçıncı haftada kucağıma alacağım bebişimi bende eşime okutayım dediğiniz pirinçe okutulan ayeti bana da dua edin inşallah hızlı ve acısız bi doğum olur🥹💗
betul22 Hamideersin Allah bağışlasın 🥰bende 2.defa dogum yapicam tek korkum oğlum var cok sürer mi diye korkuyorum oğlum çünkü 18 saat sürdü dogum 2.dogum daha mı kolaydır?
Merveunal13 Hayırlı olsun çok sevindim ama şu ayeti bulamadım okunuşunu yazar mısınız? Ayrıca pirinç içinde doğum anında yapılması şart değil sanırım önceden okuyup koysak sancı da da yutsak olur samırım ?
Hamideersin Merveunal13 doğum anında değil pirinç sancı çekerken okudu annem her sancı vurduğunda 1 tane yutup SUMMES SEBİLE YESSERAHU yazılışı bu şekilde bunu okudum inşirah okudum
siyahinciii Darısı başımıza inşaallah daha bizim yolumuz çok uzun 6+3 teyiz ama sizleri okudukça normal doğum istiyorum güle güle büyütün miniğinizi
Hamideersin siyahinciii ciddi anlamda bir sorun olmadıkça normal doğum isteyin ben doğum olur olmaz pat diye kalktım bebeğimi alıp emzirdim bilmiyorum bu benim ikinci normal doğumum sezeryan hakkında bilgim yok ama normali öneririm anadan doğmuş gibi hafifliyosunuz
Merveunal13 Hamideersin yani doğum anında olması lazım önceden okunup koyulsa pirinç hastane de de sancı çekerken yutsam olmuyor mu yani ?
Hamideersin zeynepaylaipek inanın özel hiç bişey yapmadım sadece bol yürüyüş ve bol temizlik o kadar onun haricinde hep dua ettim
Merveunal13 Hamideersin çok teşekkür ederim sonuçta o an annem vs yanımda olmayabilir ani bişi olabilir evde kendim okuyup koycam bir kaba evde de çekerim biraz sancımı her sancı da da içerim . 🤲 Benşm de 38+1 inşallah hayırlısıyla kısa zamanda tek avazda olur biter
Hamideersin betul22 benim ilk oglum hastaneye yatış yapıldıktan 6 saat sonra doğmuştu ikinci oğlum yarım saat sonra doğdu daha hızlı olmasının sebebi de sonuna kadar evde sancı çekmiş olmam